יש לי שאלה

י צ ח ק י

New member
יש לי שאלה

כמה פעמים מותר למתנדב קלאסי לצאת בחודש
ואם אני רוצה לצאת יותר זה מותר
ומה עם מתנדבים של היח"מ

יצחקי

אם אתה מורעל על המישמר האזרחי ואוהב לתרום אתה יכול לעשות את זה כל יום שמע העיקר זה התרומה לעזור לאנשים קדם את עצמך ולהשכיל וגם שצריך ללמוד מטעיות זה כמו בית ספר לחיים-דעתי-אני הייתי פועל כל יום ובכיף הייתי עושה את זה-כי החבר'ה היינו כמו מישפחה אחת גדולה אחד עזר לשני היינו מגובשים וזה הכי כיף שיש כאלו חבר'ה מובשים זה תענוג- שצריך כולם יעזרו אחד לשני ובטוב וגם שיהיה לך או לי קשה הם גם יעזעו שרע- זה היה הבסיס שלי-. יש בסיסים אחרים שאחד יעשה כל כדי להפיל את החבר שלו-זאת אומרת מבחר התפקידים שיהיה לו הוא יעשה הכל על מנת להתקדם בסולם ולהשאיר תחברים מאחוריו זה פשוט מגעיל-אם אתם או אני רוצה לשמור על קשר חברות וידיות במשא"ז אתה או אני נעשה כל על מנת לעזור לתרום שעות על גבי שעות-ובכיף אפילו-... לגבי המב"ס או המב"סית --------------------- תראה יש כאלו בסדר ויש כאלו בני ....... <-- תבינו תרמז
חיחיחיחי שאתה משרת מתחת למב"ס קשוח עושה מה שבראש שלו -נותן יחס "קר" ומגעיל לפקודיו- זה ממש מבאס- ולדעתי מגעיל להיות- בבסיס כזה. אבל אם יש מב"ס אחלה שנותן את הלב שלו לנו המיתנדבים ומפגין יחס חס ואוהב- אבל שצריך הוא יודע איך לתת את הבום להעניש- זה גדולתו של מב"ס ושל אדם שברגעים הכי הכי קשים הוא יבוא יחבק ויעודד זה נותן הכל-ואני אומר לך באופן אישי- שחויתי דבר כזה-.. לסיכום ------ יצחקי תבוא תעשה את הפעילות שלך כמה זמן שאתה יכול העיקר זה ללת תרומה למישטרה לנו האזרחים שעומדים על מישמרתם-בעיקרו אתה יכול לתת פעם בחודש אבל כל הכיף זה לתת כל יום את זה- לגבי היח"מ-אין לי מושג-כי אני הייתי בקלאסי. שמחתי לעזור לך ולהביע את נכונות שלי יום נעים ושקט -שיהיה לך רועי

מתנדב

New member
רועי, אתה בקלאסי....

הגעת מתי שאתה רוצה?, כי אצלנו במרחב לכיש לא מרשים לקלאסי להגיע כל יום, או להגיע מתי שהם רוצים, ומי שרצה להגיע יותר מ 4 פעמים בחודש היה חייב את רשות הרמק"מ....

Boscorelli

New member
כן

גם שאני התנדבתי היו חודשים שהיית 3-5 פעמים בשבוע בלי לדבר עם הרמק"מ בכלל זה תלוי במפקד שלך ובצורת ניהול

Elicoz17

New member
תשובה

כל בוגר מעל גיל 18 המתנדב במשמר האזרחי - מתנדב קלאסי, פועל ללא הגבלת כמות הפעילות, אך ישנה הגבלה על שעות הפעילות. חריגה מהשעות מותנת באישור מב"ס\רמק"מ מקומי. נער\ה מתחת לגיל 18 מתנדבים קלאסיים יפעלו לא יותר מ-4 פעמים בחודש ו-4 שעות כל פעם, ושוב חריגות עם אישור מב"ס\רמק"מ.

Boscorelli

New member
ללא תוכן....

מה קורה גבאי?! אני ואפרת נעלבנו! חזרת מהחתונה ולא מספר איך היה??? מקווה שנהנת אחי!

תפקנו=דפקנו

זהו רק רועי בקשה לי אליך אל תקרא לי "גבאי" פה כי יש עדין כאלו שמחפשים אותי אני יסביר לך במסנג'ר

למעלה