יש לי שאלה.........

THE sky angel

New member
יש לי שאלה.........

למה לעזאזל אני לא מצליחה להיכנס לאתר של התנועה
ניסיתי בכל הדרכים
(ולפורום נכנסתי דרך תפוז!).... מה עשיתי לו שהוא לא רוצה לקבל אותי
תגידו לו שאני ממש נעלבתי....

THE sky angel

New member
ועוד אחת....

בשביל להיות גרעינר אתה צריך תעודת בגרות?.... כאילו, לסיים בית ספר??? כאילו, אם אני פורשת מבית ספר, אני יוכל להיות גרעינרית?... אני אשמח אם מישהו יוכל לענות לי......

נ ו ם

New member
לא ממש נתקלתי בנושא

אבל אני לא חושבת שאמורה להיות בעיה כזאת... במיונים אף אחד לא שאל אותי על הבי"ס שלי או על הבגרויות שלי (לא באופן פורמלי).

ממש לא

הגרעינר שהיה לי שנה שעברה, נעם בהט, פרש מבית ספר בכיתה י אבל לשאלה יותר חשובה, את רוצה לפרוש מביתספר?

ח מ צ י ץ

New member
אין שום קשר

בין המסלול הבית ספרי אשר עשית או לא עשית לבין האם תתקבלי לגרעין עודד. אף אחת מקטגוריות סינון המועדמדים לגרעין לא נוגעת בנושא הזה. זה בכלל לא קשור האחד לשני. ולקחת את זה למקום קצת אחר - בתור אחד שעבר ייסורים רבים בבית הספר מבחינה לימודית, אכל הרבה חרא והגיע לכיתה י"ב במצב שכרגע אני זכאי לתעודת בגרות - זה אפשרי. כל אחד יכול. יש מליון ואחת אופציות כדי להקל עלייך ולהביא אותך למצב בו תוכלי להוציא תעודת בגרות ולסיים את הלימודים. אני למשל, עושה 22 יחידות לימוד, עם ציון עובר בכל המקצועות בהם עשיתי בגרות עד היום, למעט הסטוריה, שאשלים במועד קיץ. כולם יכולים, איכשהו. בהצלחה!
חמציץ

kedeman

New member
האתר לא נתן גם לי להיכנס...

אני אנסה עוד מעט עוד פעם אם הוא לא ייכנס אני אשלח אימייל כועס לחברה שאחראיית על השרתים (שד"א נמצאת במעלה יוסף. מישהו מכם מכיר את דיויד גור?)

באמת? אנחנו מפורסמים..!

אני לא מכירה את הבנאדם.... אם תגיד לנו איפה אז נוכל לנסוע לשם ולפוצץ אותם במכות (אנחנו משתמשים באלימות רק למען מטרה טובה!)

במקריות.האמנם???

זה סוג של נקמה בפורום... דיברתי עם הבעלים(שבמקרה שכן שלי...), וסיפרתי לו על הבעיה שהפורום לא רצה להכניס אותי, אז הוא אמר שהוא ייטפל בזה...,ואופ, האתר נתקע, האם זה מקרה??? סתם, אין לי מושג מי זה!!!.....

kedeman

New member
אין לו שום שליטה על הפורום

הוא יכול לשלוט על כל מה שנמצא על השרת שלו (רוב האתר. הפורום והחטבמפון לא) הפורום הוא בשליטה של תפוז ואל תעשו לו שום דבר הוא חבר של חפר ככה השיגו איתו דיל

למעלה