יש לי שאלה

יש לי שאלה

אני בן 16 ואני מפנטז על עצמי לפעמים עם בנים אבל אני נמשך אחרי בנות גם אבל אם אני ילך סתם ברחוב ואני יראה מישהו אז אני לא יסתכל עליו או משהו אבל לפעמים יוצא לי איכשהוא לחשוב עליי עם בנים מה זה אומר?

לירונר

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אתה כנראה דו מיני. יש לך משיכה גם לגברים וגם לנשים, ככה שזה דיי מתאים להגדרה... אתה מוזמן תמיד לפנות לפורום זהות מינית, אני בטוח ששם יוכלו לענות לך עם קצת יותר נסיון ותמיכה
וברוך הבא, אתה מוזמן להשאר ואפילו תקבל כוס

ועוד משהו

אל תמהר להכניס את עצמך להגדרה כזאת או אחרת, תלך לפי מה שאתה מרגיש. אם בשלב מסוים תגיע למסקנה שאתה הומו/דו/סטרייט אז יופי, אבל אין למה למהר. הכי חשוב שלא תרגיש שאתה צריך להיות תחת קטגוריה מסוימת.

כמה נחרץ, לירונר

בגיל 16 "כנראה דו מיני". בגיל 16 גם אם הוא יממש הזיות עם החבר'ה אז זה מאד יכול להיות סתם חלק מהתבגרות. תשובות כ"כ נחרצות ממנהל הפורום סתם מבאסות. טוב שוהילד הזה הוא אני קצת מנטרל אותך.

Happy Phantom

New member
וגם...

בגיל הזה הרבה אנשים נוטים לנסות וכביכול "לרכך" את הזהות החד-מינית שלהם על ידי כך שהם אומרים שהם דו(ומנסים להאמין בזה מכל הלב..). אני לא אומר שאין אנשים שהם באמת דו, אבל לפי מספר אנשים שהכרתי ברור לי שזה נסיון נואש של אסקפיזם. כשתגיע ההשלמה העצמית הכל יראה אחרת..

o O Y O o

New member
אני, למשל, הגדרתי עצמי

כדו מיני בהתחלה.. כאילו, בסביבות כיתה ט' אמרתי לחברי השאני דו מיני (ושאני אור חברי אני מתכוון לחברי הקרובים עד מאוד.. שזה בערך 3 אנשים..) אחר כך הבנתי שאני גיי.. שאני אומר את זה זה נשמע מאוד מהיר, אבל זה לא היה.. אני גם לא ממש זוכר מתי הבנתי את זה.. זה גם לא ממש הבנה, זה יותר קבלה..

לירונר

New member
חס וחלילה נחרצות../images/Emo70.gif

"כנראה" זו מילה מאוד בולטת וברורה לדעתי. וחוץ מזה - מצב של דו מיניות הוא בהחלט מצב בתהליך התבגרות, ככה שלא משנה איך נגיד את זה - זה עדיין אותו הדבר. השאלה היא אם בעוד פרק זמן מסויים הוא יחליט שזה שלב בהתבגרות, או משיכה מינית שהיא חלק מהחיים שלו. וברוך הבא, נשמח אם תספר על עצמך קצת. ה
מיד יגיע !

אבל הקטע הוא...

שאני לא רוצה לגדול להיות הומו זה לא שיש לי בעיה איתם או משהו אבל אני פשוט רוצה לגדל משפחה נורמלית עם אישה וילדים ורציתי לשאול אם גם אתם התחלתם ככה כמוני או שישר בגיל 16 בנות כבר הגעילו אותכם כי זה לא מזמן התחיל לי הקטע הזה עם הבנים, לפני איזה חודשיים זה הגעיל אותי לחשוב על דבר כזה אבל עכשיו בכלל לא

white star

New member
יקירי...

מה זאת אומרת"בנות מגעילות אותך"?! זה נשמע מוזר(לפחות לי). בנות לא מגעילות הומואים , הם פשוט לא נמשכים אליהן מינית. ולגבי משפחה - אם אתה סטרייט זהו?אישה שניים וחצי ילדים וכלב? אז זהו שלא. היום יש הרבה שלא מוצאים את המשלים\מה ויש הרבה זוגות מתגרשים. חוץ מזה הגדרה "משפחה נורמלית" זה משהו שהחברה דחפה לך מגיל אפס. תחשוב על לחיות באותה דירה עם האדם שאתה אוהב , אולי ילד\ה שאימצתם.אה וחתול או כלב כמובן.נשמע כל כך נורא?נכון שלא? הרבה יותר נורא להיות עם מישהו שאתה לא אוהב כי ככה החברה הכתיבה לך

תאמין לי...

אני מכיר תקטע הרע עם המשפחה טוב מאוד ההורים שלי גרושים לא מדברים אחד עם השני אבל הם עדיין מאושרים בגלל והאחים שלי אז אני מוכן לקחת את הסיכון וחוץ מזה אני חושב שלהיות הומו זה לא חיים רגילים אולי טובים בשביל ההומואים ובאמת שאין לי שום דבר נגד הומואים אבל אני פשוט לא רוצה חיים כאלה ובגלל זה אני רוצה לדעת מה זה אומר מה שקורה לי

לירונר

New member
"חיים כאלה"

אני מבין אותך טוב מאוד, אני הייתי בטוח שאני הומו כבר מגיל 12 בערך, אבל אמרתי לעצמי תמיד ש"אני לא דומה להומואים, לא דומה לכל אלה שכל הזמן מחפשים זיונים ולא חיים כמו בני אדם עם חום, אהבה וקרבה לבנאדם קבוע" ובגלל זה אני כל הזמן חשבתי שאני בעצם לא הומו, כי אני לא מתאים להגדרה הזו. אבל אין הגדרה, החיים של כל אחד ואחד נראים שונים לגמרי. לא צריך לשים לב רק לחיים החריגים של כמה אנשים חריגים (הם חריגים, ולכן הם בולטים יותר ושמים לב אליהם יותר, ולכן נראה לך ש"אלה לא החיים שאני רוצה") אני בטוח שאתה תעבור עוד הרבה דברים, ותראה הרבה יותר נקודות מבט שונות על החיים...
אני אשמח אם תשאר איתנו, תוכל לראות נקודות מבט שונות, אני אומר לך את זה מניסיון

נו, בחייאתכ, כרגע זה לא אומר כלום

תחיה, תהנה ושיהיה לך בכיף וכשתגיע לגיל 20 - 21 כשההורמונים המשתוללים יתחילו להרגע קצת תראה מה מושך אותך. בגיל 16 זה ממש ממש לא רציני. שאל את כל הסטרייטים היום שעשו איתי משעשו בגיל ההתבגרות (טוב, לא מסגיר שמות. חלקם כבר נשואים...)

אז רגע..

אתם אומרים שיש סיכוי שזה סתם שיגעון של גיל ההתבגרות? אבל יש גם סיכוי שאני יגדל להיות לגמרי הומו?

o O Y O o

New member
אני מתנצל מראש על הקטנוניות..

אבל, יש לי בקשה קטנה.. יש כמה מקשים מאוד שימושים במקלדת, והנה הם: , . עצה שלי: תתחיל להשתמש בהם. תודה.

למעלה