יש לי שאלה

shahafzamir

New member
יש לי שאלה

מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד הופעות של וודסטוק 69 בקבצי וידאו נ.ב ניסיתי קאזה ולא הצלחתי

בכל חנות מוסיקה שמכבדת את עצמה

תוכל לקנות את הסרט הורדת קבצי וידאו היא בילתי חוקית ועל כן אנחנו לא מעודדים זאת באמצעות דיונים בפורום.
הודעות המסבירות כיצד להשיג קבצים שכאלו ימחקו לאלתר היו שלום ותודה על הדגים

Grimble Grumble

New member
אני בדיוק באמצע

של היו שלום ותודה על הדגים... (קניתי לפני כחודש את הספר הזה שכולל את כל 5 הספרים בסדרה בנוסף לסיפור קצר על זאפוד...) בהחלט מומלץ (Douglas Adams - The Complete Hitchhiker´s Guide)

Creamy Weather

New member
זה ספר משעמם..

אחרי הראשון הם הלכו והתדרדרו, והשיא הוא בספר השלישי, שהיה משעמם ולא מצחיק באופן טראגי ממש..

ganooov

New member
אהההמממ... ../images/Emo13.gif

בליל שבת השקעתי חצי שעה בניסיון לקרוא את Mostly Harmlss באנגלית, צלחתי את זה בקושי. אחי בשלבי הסיום של קובץ הספרים הנ"ל, באנגלית
. למרות זאת - כל כולם של הספרים שדאגלאס אדאמס כתב הם גאוניים וקורעים. הידעת? ל-"המחשב שלי" שלי קוראים "אדי", ואני רציני לחלוטין ("...שניה, רק תן לי להכנס לאדי, ואני אתן לך את זה עוד חצי דקה...").

Grimble Grumble

New member
כמו הרבה מאד אנשים

אני מניח שגם לאחיך יש את מה שיש לי... ספר כחול גדול עם ציורים משעשעים של כדורים ירוקים על העטיפה...

המדריך

אני מאוד מאוד מאוד ממליץ על ספרי "מדריך הטרמפיסט" של אדמס, הדרך המשעשעת והמשועשעת שלו לתאר את המציאות היא אומנות לשמה. לפני כמה שנים יצא לי לשמוע את תוכנית הרדיו שהייתה המקור לספרים הללו, ושם הוא אפילו מתפרע עוד יותר, אם אתה יכול להשים את ידך עליהם, מאוד מאוד כדאי ואף פעם אל תשכחו לקחת מגבת כשאתם יוצאים מהבית

את המדריך לא קראתי

משום מה אין אותו אף פעם הספרייה. אבל כן קראתי אחד של אדאמס, ללא קשר למדריך. כרגע אני ממש לא זוכר איך קוראים לו, אבל מישהו מת, ויש רוח שמפוצצת את הבית של מי שמת. אהה כן! וגם הייתה ספה שבלתי אפשרי היה להשים אותה במקום שהיא נמצאת. וכמובן הפתרון של נסיעות בזמן הגאוני.. ספר מדהים!

matanbu

New member
המדריך התחיל לשעמם אותי

לקראת האמצע ויתרתי, בהתחלה זה עוד היה משעשע אבל אח"כ זה היה TOO - ציני ברמה שזה כבר לא חידש כלום.

dylan

New member
גם אותי המדריך שעמם..

נדמה לי שהרבה לפני האמצע.. בלי שום קשר לציניות הספר פשוט לא עניין... אם כבר ציניות (וספרות בכלל) קורט וונגוט (ומארק טווין) רולז!

nute kram

New member
אגב מארק טויין...

תנסה לקרוא את הניק שלי מהסוף להתחלה...

nute kram

New member
בערך...../images/Emo6.gif

מארק טווין אמור לצאת... mark twain (באנגלית זה לא יוצא משהו).

LadyG

New member
אני אהבתי מאוד

מצחיק, משעשע, מופרע וכן גם ציני.

ganooov

New member
אתה מן הסתם מתכוון ל... ../images/Emo13.gif

תסכית של ה-BBC שהיתה המקור הראשוני של המדריך, ויש לי את זה
.

למעלה