יש לי שאלה מה זה "עבד כי ימלוך" ?
מ מו שיקו New member 19/12/02 #2 פשוט מאוד שואב מים וחוטב עצים הגריל את הפרס הראשון בלוטו והוא היה בטוח שזה קרה לו כי הוא מוכשר...
S sahr12 New member 19/12/02 #4 נשבע לך מושיקו... תן לי לוטו אחד....ואני שם שלטים על הבית..."כאן מתגורר אהבל!" חחחחחחח....
S sahr12 New member 19/12/02 #13 יאאלה.... אבל סכומים של שכיר, טוב??????חחחחחחחחחח... אני לא האניגמטי...(אין לו משכנתא.....)..
S sahr12 New member 19/12/02 #7 קח למשל.. את שיטת הבחירה בפריימריס של הליכוד...שיש כרגע חשדות שנקנו מקומות בכסף....אז טוענים שלא האנשים אשמים אלא השיטה שמאפשרת לעשות זאת.. כאילו אומרים..לא העכבר גונב אלא החור גונב...
קח למשל.. את שיטת הבחירה בפריימריס של הליכוד...שיש כרגע חשדות שנקנו מקומות בכסף....אז טוענים שלא האנשים אשמים אלא השיטה שמאפשרת לעשות זאת.. כאילו אומרים..לא העכבר גונב אלא החור גונב...
ק קרמבובת New member 19/12/02 #11 אה בטח.. רק חסר שראש הממשלה שלנו יידע את כל הפתגמים שלך ....חחח...היתה לי הרגשה שאין לו כל כך מה להגיד על הילדים שלו
אה בטח.. רק חסר שראש הממשלה שלנו יידע את כל הפתגמים שלך ....חחח...היתה לי הרגשה שאין לו כל כך מה להגיד על הילדים שלו
ק ק ל י א ו פ ט ר ה New member 19/12/02 #17 נדחפת... הרבה מטבעות בכד לא עושות רעש כשמשקשקים בכד מטבע אחד בכד עושה הרבה רעש, מזכיר לי מישהו... ערב טוב לכולם
נדחפת... הרבה מטבעות בכד לא עושות רעש כשמשקשקים בכד מטבע אחד בכד עושה הרבה רעש, מזכיר לי מישהו... ערב טוב לכולם
ק קרמבובת New member 19/12/02 #8 וואי לי..מה זה זה?? משלבת ידיים ומקשיבה בשקיקה.. באתי ללמוד או לא באתי ללמוד ?? חחחחחחחח שלום לכם