יש לי שאלה

DeathAngel

New member
יש לי שאלה

בטח יהרגו אותי או משהו כזה כי כולם פה אוהבים את בלו ולא יאהבו מה שאני אשאל (זה דיי ברור כי זה הפורום שלו), אז ככה: מה הבעיה של בלו? למה הם לא יכולים להמציא מנגינה חדשה??? לא להעליב או משהו, אבל אני וחברים שלי: כל פעם שיש לבלו שיר חדשה, זה אותה מנגינה!!! או טראנס או סלוו של מנגינה ישנה שלהם!!!! שימציאו חדשה!! ואם זה מנגינה חדשה אז זה לקוח מאיפה שהוא אחר, למשל יש שיר לא זוכר איפה, וזה לקוח מטראנס שאני מכיר ואז מנגינה רגילה!! שימציאו מנגינה חדשה!! נ.ב סליחה אם פגעתי או עצבנתי מישהו

הגרהS

New member
תשובה: ל***מלאך***

כי הם פליטי פייב, ווסטליף וכול להקות הבנים האלה גם אני לא אוהבת אותם אז לא לסקול אותי פה אני כאן בגלל ***אורית*** אז לדעתי הם סתם חוזרים על אותה המנגינה כי אין כבר מה להמציא צפויים מדיי!!

Dani Ryan

New member
הא?

פליטי פייב?ווסטלייף? ממש ממש ממש ממש לא... דבר 1.בלו כבר התחילו לעבוד שפייב היו קיימים רק שפייב החכמים החליטו להתפרק בזמן שבלו הוציאו את הסינגל הראשון 2.בלו-ווסטלייף? אין קשר אפילו....חוץ מזה שהם חברים טובים... על זה שהם חוזרים על אותה מנגינה- אם באמת היית מנסה לשמוע את בלו קצת היית רואה שזה לא ככה.. חוץ מזה,הלהקות שהזכרת למעלה..לא חוזרות על אותה המנגינה? ווסטלייף כל הזמן בלדות בלדות love u ,Cant live without u כאלו... אם בלו היו צפויים לא הייתה להם הצלחה כמו שיש להם היום..

orit127

New member
אוייש תחנק הלוואי אמן!!

לכתוב הודעה כזאת בפורום של בלו?! באמת השתגעת?!!!! וחוצמזה שהשירים שלהם-כל אחד ומנגינה שונה-והם לא לקחו שום מנגגינה או משהו כזה משיר אחר-אז אני מבקשת להרגע אבל ממש ממש להרגע!!!!!!

DeathAngel

New member
למה לקלל?

למה אנחנו לא יכולים לדבר על זה בשקט???? אני שאלתי שאלה בשקט לא קיללתי או משהו כזה את אף אחד!!! אז למה את אומרת לי להיחנק???? זה לא יפה

chicolico

New member
../images/Emo4.gif אמ...

לא העלבת אף אחד אבל ממש לא הבנתי מה את/ה רוצה... טראנס? בלו? אין לי מושג מאיפה הבאת את זה... והסיבה שלרוב המוזיקה דומה בשירים שלהם היא בגלל שאלו שירי פופ/r&b והמוזיקה היא על אותו עיקרון... את/ה יכול/ה לומר את זה על כל זמר פופ... מקווה שהבנת...

DeathAngel

New member
ממש לא

ממש ממש לא, לא רוב הזמרים שאלו שירי פופ וR&B רובם ממציאים מנגינה חדשה, ההבדל בינם לבלו זה שהם עושים את הקצב שונה, ום עושים הכל אותו דבר!! ולמה הם שאלו מוזיקות, הם לא יכולים להמציא?? והסיבה שאמרתי לא להעליב כי ידעתי שאנשים כמו ORIT127 יתעצבנו יקללו כמו שקרה

chicolico

New member
שאלו מוזיקה?

יש בכלל כזה דבר? וסתם לידע כללי - כל שיר שלהם הוא מקורי שנכתב והולחן על ידם - אין אצלם כזה דבר "להעתיק מוזיקה"... אולי אתה מוצא דימיון לשירים אחרים אבל הוא מקרי בהחלט... אה, יש 3 שירים שהם לא מקוריים שלהם - בלו עשו להם גירסת cover לשירים ישנים - אבל הם מצהירים שאלו לא שירים שלהם והם לא לוקחים עליהם קרדיט...

הגרהS

New member
מה?!?! רק אמרתי את דעתי זה פורום

חופשי ושמעתי את ווסטלייף, פייב ובלו כולם אותו הדבר רק שפייב המציאו סגנון משלהם וחבל שהם התפרקו כולם מעתיקים מהם

Sababush

New member
פייב ובלו

דומים אבל בתור אחת שהעריצה את פייב וכעת מעריצה את בלו אני יכולה להבטיח לך שהם לא עד כדי כך דומים ושבלו יותר מוצלחים

DeathAngel

New member
יודעים מה...

יש לי רעיון, בואו כולם נתרום לבלו מנגינות וקצבים שונים!! ואז אולי הם ישמיעו את זה בשירים שלהם ואז תהיה להם מנגינה חדשה!!! מזל טוב!! רוצים? אם כן תוסיפו הודעה ותשלחו למנהלת הפורום אורית את המנגינות נ.ב לא רציתי להעליב פה אף אחד אז נא לא לקלל

Sababush

New member
אני לא מקללת...

רק להסביר לך שאם תקשיב לאלבום הישן או הנוכחי מהתחלה ועד הסוף תבין שלא כל השירים נשמעים אותו דבר

Sababush

New member
האמת

בכמה מהסינגלים שלהם באמת יש מוסיקה דומה... ALL RISE, FLYBY, ONE LOVE... נכון, אני לא אשקר ואגיד שלא... אבל הקשבתי לאלבומים שלהם? זה שיש להנהלה שלהם בחירה גרועה בסינגלים, זה לא אומר שכל שאר השירים נשמעים ככה
מן הסתם כל השירים הם פחות או יותר באותו סגנון, כי המוסיקה שלהם זה פופ-R´N´B... אבל תאמין לי, שבאלבומים לא כל השירים נשמעים אותו דבר

וואי

ראיתן איך צלחנו את הנודניקים הראשונים בפורום? חוצמזה, לירון, הם הוציאו את sorry ואת if you come back, אז הם לא יכולים להיוןת כאלה איומים

את כועסת עלי או משהו?

חשבתי שהתכוונת שבאופן כללי ההנהלה שלהם גרועה בבחירת שירים לסינגלים, ואם תשימי לב, נתת רק שלושה מייצגים, זה לא אומר שהם לא יודעים לבחור

Sababush

New member
לדעתי האישית אבל

הם לא יודעים לבחור יכלו לבחור שירים יותר יפים ברוב הפעמים :-|

למעלה