יש לי שאלה

TakTik

New member
אף אחת - אני לא שונא קבוצות אחרות

אני מסתכל רק על הקבוצה שלי אין לי שום סיבה לשנוא קבוצות אחרות יש לי מספיק אהבה לקבוצה שלי גם בלי לשנוא אחרים

למה שאני ישנא אתכם ../images/Emo35.gif

אין לי שום סיבה

macco

New member
הצהובים, כבר 10 שנים

ואני חייב להגיד שלא ממש התלהבתי כשגרנט בא לחיפה, הוא היה אחת הסיבות לכך ששנאתי אותם(הסיבה העיקרית היתה כמובן הברוטליות הבלתי נסבלת של שלח, נועם שוהם ושות´).

pentagon89

New member
אני דיברתי עם כמה אוהדי חיפה

ברכבת אחריי המשחק שלנו נגדכם.. הם אמרו לי שאתם שונאים אותנו בגלל שזכינו בכל התארים משהו כזה

רמי ורד

New member
אנחנו שונאים את שניכם

אני מציע לך להירגע כי אף אחד לא שונא את הפועל ת"א בגלל שהיא זכתה בתארים אלא בגלל שהיא היתה קבוצה של הממסד וההסתדרוץת ובגלל השחצנות שלכם ובעיקר בגלל אנשי התקשורת שמנסים לדחוף קבוצה בינונית דרך השליטה שלהם בטלויזיה את מכבי ת"א אנחנו שונאים בגלל שהם צפוניים מתנשאים ובגעיקר בגלל מאיר מליקה ששבר בכוונה את הרגל לרומן פץ וגמר לו את הקריירה

EMINEM Junior

New member
אני לא שונא את שניכם...

לפעמים אני אומר שאני שונא אותכם כי פשוט אנחנו יותר אוהבים את מכבי חיפה וזה קצת מרגיז שאתם מנצחים ואנחנו מפסידים או יוצאים תיקו. ואני לא שונא אף שחקן מהנבחרת אז למה שאני ישנא את גרשון? הוא תורם לנבחרת. וגם את מכבי ת"א אני לא שונא כי בלי השער של אלי ביטון לא היינו מנצחים

טורבין

New member
לא שונאים לא את האדומים ולא את

הצהובים.אתם בסה"כ חברה נחמדים וכל עוד אתם נלחמים בינכם על המקומות ה-2 וה-3 אני אפילו אוהב אותכם !!! שנאה היא סימפטום של חולשה וחוסר אונים ואני מקווה שבחיפה אין את המחלה הזאת.

pentagon89

New member
אין לכם כל כך שינאה

בין יריבות...פעם היה לכם.. חלק ממה שאני אוהב בהפועל זה לשנוא את הצבע המגעיל "הצהוב". האוהדים של הצהובים הם הכי מגעילים בארץ..הם פשוט חרא אוהדים.. והשחקנים שלהם כל פעם יש פרשה אחרת בקבוצה של הגרמנים מתל אביב.. מתחילים לשנוא את מכבי יותר מאותנו..וזה מעצבן

the predator

New member
בעיקרון אני לא שונא קבוצות

אבל יש שחקנים שאני שונא משתי הקבוצות. כמובן שזה לא קשור לעובדה שהם מתמודדים איתנו על התארים. אני פשוט שונא שחקנים לא ספורטיבים שבועטים לשוער שלנו בראש במשחק העונה ואח"כ מתבכיינים, בלי להזכיר שמות...

pentagon89

New member
פלאפון

מכבי תל אביב זה פשוט קבוצה מגעילה ..אין מה לעשות.. ובדרבי חייבים לקלל..זה חלק מהספורט

כן ראיתי

בפורום הפועל ת"א לכל צהוב שני שניכנס אתה ישר מקלל אותו וקורא לו גרמני ונאצי ועוד כל מיני קללות שאני לא הייתי מקלל את האנשים הכי שנואים עליי

pentagon89

New member
האמת

אני לא מקלל אותם בגלל שאני שונא אותם (בפורום) זה רק כדי להוציא אותם מהפורום (מה שנקרא שומר הפורום
)

למעלה