יש לי שאלה

ady18

Well-known member
אם בא לכם לענות
יש כול מיני אומנים אני מדברת על האומנים הישראלים דעות פולטית\אישות שלהם משפיעות או שאתם חושבים שהמוזיקה מנצחת.

feldman89

Well-known member
אני בדעה אמביוולנטית אומנם דעות פוליטיות בדר"כ לא מפריע לי. האישיות כן יכולה להפריע לי יותר אבל מי שאני לא מתחבר אליו מוסיקלית זה יכול ליצור אנטי שלי כלפיו. ראו קובי פרץ- זמר שמעולם לא התחברתי אליו ואל השירים שלו. שונא אותו ממש

אייל גולן- למרות האישיות הערסית המגעילה, אני כן אוהב רבים מהשירים.

ady18

Well-known member
אני בדעה אמביוולנטית אומנם דעות פוליטיות בדר"כ לא מפריע לי. האישיות כן יכולה להפריע לי יותר אבל מי שאני לא מתחבר אליו מוסיקלית זה יכול ליצור אנטי שלי כלפיו. ראו קובי פרץ- זמר שמעולם לא התחברתי אליו ואל השירים שלו. שונא אותו ממש

אייל גולן- למרות האישיות הערסית המגעילה, אני כן אוהב רבים מהשירים.
ואיל איזה מקום אצלך?
אצלי לא ברור

feldman89

Well-known member
ואם בסדר לשאול כמה האישות של אביב גפן הפריע לך...
האישיות שלו בעייתית בכל מקרה אבל אני חושב שהוא מוכשר בשיריו הישנים. לא מתחבר אליו במהלך 13 השנים האחרונות. לדעתי עשה את שלו מוסיקלית ואין לו התפתחות כאומן

feldman89

Well-known member
שאני לאהוב שירים שלו. אבל שהוא מתראיין בתוכנית מדבר שם קצת שטויות פולטי. וזה יותר מוריד לי .....
אבל השירים החדשים דיברו אלייך? אני מרגיש ששירים שלו מה13 השנים האחרונות שלו כמו מקלט של שקט, או הללויה, בא אליי היו לא מעניינים.

feldman89

Well-known member
דווקא במקרה של אריאל זילבר שהוא ימני לא מפריע לי הדעות הפוליטיוות. אני חושב שלאחינועם ניני אני לא מתחבר למוסיקה ולקול שלה. ין קשר לדעה הפוליטית במקרים הללו. מי שטוב ואני אוהב מוסיקלית כאומן ירוויח את הערכתי. לדוגמא: מרגלית צנעני זמרת מוכשרת עם הרבה שירים ישניםמעולים. לא אוהב את האישיות אבלהיאכן מדברת אליי מוסיקלית. הכל תלוי בכישרון

ady18

Well-known member
דווקא במקרה של אריאל זילבר שהוא ימני לא מפריע לי הדעות הפוליטיוות. אני חושב שלאחינועם ניני אני לא מתחבר למוסיקה ולקול שלה. ין קשר לדעה הפוליטית במקרים הללו. מי שטוב ואני אוהב מוסיקלית כאומן ירוויח את הערכתי. לדוגמא: מרגלית צנעני זמרת מוכשרת עם הרבה שירים ישניםמעולים. לא אוהב את האישיות אבלהיאכן מדברת אליי מוסיקלית. הכל תלוי בכישרון
גם אני בדעה של מר אריאל זילבר למרות שלא הרבה חושבים ככה.

ady18

Well-known member
מה הדירוג של אריאל זילבר בזמרים אצלך. אצלי 15

למעלה