יש לי שאלה...

יש לי שאלה...

היי! אני חדשה בפורום הזה ואני אוהבת מאד לרכב, אבל יש לי בעיה... אני התחלתי ללמוד רכיבה לפני חצי שנה, עכשיו אני רצה טרוט,אבל אני מפחדת מ-ו-ו-ת- לעלות ללופ... מה עושים?

Sweet SuGaR

New member
או קיי...

אם את רוצה להתקדם תתגברי, תגלי שזה בכלל לא נורא וזה אפילו כיף.....

פרסה

New member
שלום לך

אם את עושה טרוט אז אין מהלפחד טרוט זה הכי מפחיד: א. אין לך שיווי משקל ב. צריך לשבת ולקום ג. זה שובר תתחת קאנטר הכי כיף את לא קופצת וזה כיף תנסי

Sweet SuGaR

New member
צצר לי לסתור אותך......

אבל עד שאתה לומד לשבת בקאנטר זה מקפיץ, מאוד!

shaililo

New member
../images/Emo57.gifוגם תלוי...

באיזה סוס מדובר, יש סוסים מאד לא נוחים בקאנטר

הלווווווווווו

אתם לא רואים שאתם מפחידים את הילדה?! טוב... קודם כול- ברוכה הבאה!!!!!!+ ~חיבוק מסורתי~! שנית כול- תראי לופ זה לא כזה נורא... ואת האמת? לופ (קאנטר) זה הדבר הכי כיף בעולם! זה הרבה יותר כיף מטרוט... ברגע שיושבים נכון על התחת זה עובד יופי!
מפיצי!

קאנטר פי אלף יותר עדיף!

אין לך מושג כמה זה יותר נוח! אם תשאלי אותי...הייתי מעדיפה לעשות קאנטר שעה מאשר טרוט שעה.. קאנטר הרבה יותר קל!! אז זה מהיר מעט....ביג-דיל! תשאלי אותי, אם את מפחדת- תפסיקי לרכב... אולי תעברי לווסטרן- יותר קשה לפול שם
ושלא תעזו לחלוק על דעתי!!! יש קרן להיאחז בה! אקיצר- עם רכיבה צריך אומץ.. אז תחליטי- אומץ וכיף..או פחדנות בלי כיף. תנסי...מה כבר יקרה...תשברי ציפורן?
נ.ב אם אתם קופצים בקאנטר...אז זה לא הבעיה של הסוס- זו הבעיה שלכם!

~סוקלת את אאווין!!!!!!!~

חה חה חה!!!!!!!! דה פיצי איס באק (באקינג?)!!!! דווקא קל ליפול מווסטרן! אבל עוד יותר קל להיתקע על האוכף ולהיגרר...
אבל זה לא העניין- דווקא זה כן בעיה של הסוס... תנסי לשים משהו קופץ ורוקד על הגב שלך.... נעים?! סתאאם.... מסכן הסוס....

angel457

New member
זה סתם שטויות.. אם.........

כל אחד עובר את זה בתחילת הרכיבה אז גם את יכולה... זה סתם שטויות.. את לא תרצי להפסיק לעשות קאנטר אחרי הפעם הראשונה!!!

פרסה

New member
יש כאלה מאוד לא נוחים

יוצא לי לפעמים לרכב על הסוסי מרכבות. ובגלל שהם לא עושים קאנטר והם מתרגלים להליכה במרכבות אז יש להם קאנטר שהם מאוד סוגרים את הרגלים האחוריות ולגאלופ רק חלקם מצליחים לעבור

הכל קשה בהתחלה../images/Emo28.gif

טרוט זה מאוד קשה ומפחיד עד שמתרגלים לתנועה של הסוס והשרירים מתחזקים ואז זה בא בלי בעיה ~נזכרת בשיעורים שהעברתי.....~ ~נבהלת וחוזרת לכתוב~ הטרוט הוא מקצב נוח שקמים ויושבים והוא יכול להיות נוח גם שיושבים אבל רק אם נכנסים לתנועה של הסוס, הרכיבה היא מאוד ישרה וזקופה אבל לא רוכבים כמו קרש, הרי יש יצור חי מתחתינו, אנחנו צריכים להתחבר אליו אבל לא להגזים, להשאר יציבים אבל יחד עם התנועה של הסוס, אם את לפני או אחרי התנועה לא יהיה לך נוח בישיבה או בכלל, משפיע מאוד מאוד על הקפיצות. הקנטר הוא מקצב מבהיל בהתחלתה אבל כמו הטרוט צריך להתרגל אליו, הרבה יותר קל לשבת בו מאשר בטרוט. מקווה שעזרתי.

taos

New member
וויכוח מה יותר נוח?

שמעו אני לא יודע איך אתם רוכבים מה שבטוח זה שאף סגנון רכיבה לא מקפיץ בטרוט לא הגב לא התחת ולא נשברים לי (ידידה שלי נסתה לקרוע אותי ועשתה לי טרוב ישיבה במשך שעה ולא הזיז לי, תנסו לעשות את זה פעם תמדדו שעה על השעון בטרוט ישיבה) בקנטר ממש אבל ממש אין מה לקפוץ אלא דווקה צריך לזוז עם הסוס בתנועה שלו ואז זה כמו לשבת על כיסא רגיל. נכון שיש הבדל בין בין הסוסים אבל לא נתקלתי בקנטר מקפיץ אלא רק בתקופה שלא ידעתי לשבת נכון על הסוס ואז באמת זה היה מקפיץ אבל עכשיו שאני יושב טוב אני לא קופץ ולא כלום ואפילו התחלתי לעבוד על הסוסה שלי שהיה לה קנטר מהיר לכיוון הגאלופ והיום יש לה קנטר איטי יותר ונוח ואני רוכב עליה חופשי אני פשוט וישב שם ולא עושה כלום

למעלה