יש לי שאלה...

80s girl

New member
אז מה שלמדתי מהויכוח ...

נראה כי מורדי נוקט בגישה מחמירה יותר כלפי נהלי בטיחות ורוי נוקט בגישה ליברלית יותר , בקשר לפרסום המועט של תאונות, שעשיתי את הטנדם הראשון בבונים שאלתי הרבה שאלות בטלפון, וביניהם "היתה פעם תאונה במועדון שלכם?" (לגמרי בתמימות) וענו לי חד וחלק "לא." ובקשר לזה שלרוי אין תחרות עם מורדי? אין תחרות? זה עדיין עסק של המשפחה לא? ובקשר לפרסום תאונות תוך 3 ימים, זה מה שהמועדון באילת עשה עד כה בפורום זה?? לא זכור לי שכך היה, תתקנו אותי אם אני טועה, יום טוב, ושבטיחות אדם תמיד תהיה בטופ.

זיידוש

New member
מה? אז איפה אתה?

מה קורה? אתה כבר לא במועדון, נויה כן? הנס (התותח) משמש כמדריך ראשי? ספר, ספר. אנחנו פה בגלות לא שמענו כלום. יש כבר מטוס חדש? שווה לבוא?

danmordechay

New member
כן רוי, מה עם איזה...

מטוס ערבה? ואיזה בוגי פורים? יש משהו בתכנונים?

רוזוב

New member
מספר הערות:

לא ביקרתי כאן בסופשבוע וראיתי את הדיון שהתעורר, אז כמה דברים: 1. את התייחסותי לדרישות לרשיון בארה"ב כתבתי כצנחן מתחיל ומהתרשמות וידע אישי בתחום. לא דיברתי על דרישות ההדרכה ואינני מכיר אותם ( רחוקים מאוד הימים שבהם אהיה קרוב להדרכה- אם בכלל ). 2. אם במקרה נוצר איזשהו רושם שניסיתי ליצור זילזול בענף הצניחה בארץ אז לא זו הייתה כוונתי. 3. אין לי ספק שרמת ההדרכה בארץ היא מצויינת - וזאת מהיכרות אישית עם אנשים מהתחום , פשוט צריך לתת מידע למי ששואל שאלות ( השרשור הראשון שלי...) 4. ביקורת זה תמיד טוב ! 5. בידידות . טל.

למעלה