יש לי שאלה:

no bigi

New member
יש לזרמון גולדמן

התקשרתי לכמה, ודווקא לגדולים אין. זה ממש מוזר שדווקא משרדי פרסום לא מפרסמים את עצמם...

CriminAl

New member
יש לי שאלה:

חוץ מלחברת הפירסום ראובני פרידן אין לאף אחת מחברות הפירסום אתר אינטרנט רישמי?

כי לא שווה להם....

כי הרי אם הם רוצים לקוחות אז יותר שווה להם להגיע אליו דרך פרזנטציה שווה ממש.... למרות שתחילה עם כל ההתלהבות של האינטרנט אכן היו יתר אתרים אבל כרגע זה פשוט מדיה שהם לא כל כך חושקים בה... ויש בזה משהו...

no bigi

New member
מה הקשר?

זה כמו שתגיד שאין למשרדי הפרסום טעם להדפיס כרטיסי ביקור כי ממילא העיקר זה פרזנטציות.

תאמת לא אני אמרתי את זה

סופרויזר מבאומן בר אמר את זה ... כי גם אנחנו בקורס שלי אמרנו את זה.... וקהל היעד של משרד הפרסום הוא לא האנשים ברחוב!!!! אלא בעלי ההון.. ובעל הון לא יבחר משרד פרסום דרך אתר אינטרנט!!אפילו אם הוא יהיה סופר שווה.. אלא הוא רוצה לראות תכלס בשטח קריאטיביות....

no bigi

New member
לחלוטין לא מסכים

אף אחד לא בוחר משרד מהאינטרנט, אבל משרד שאין לו אתר, משול בעיניי למשרד שאין לו שלט עם שמות השותפים בכניסה או למשרד שלא תמצא את הטלפון שלו ב-144. אם תנסה לתקשר עם לקוח מחו"ל למשל, הוא דבר ראשון יבקש שתשלח לו את הכתובת לאתר שלך, בלי זה- לא תגיע לחלק הקריאטיבי בכלל, מה שדי יפספס את המטרה, לא?

אז מה שאתה עושה זה ככה

במקום לתת לו להסתכל על טיזרים מפגרים אתה שולח לו און ליין קלטת של מיטב הפרסומות שלך ושל הקריאטיב שלך.. כי אם הוא רוצה לדעת מהיכן אתה ומה עשית עד כה אז הוא יבקש מידע מהאנשים היותר גבוהים ולא בלחיצת עכבר למה נראה לך כשמק´אן אריקסון נכנסו לאפיליישן עם קשר בר אל הם פתחו אתר אינטרנט??? ממש לא...וBBDO ביקשו ת´לינק מגיתם.?? ממש לא... הם רצו לראות תוצאות תכלס גם אני הייתי ספקן מקודם ואלרח מכן הבנתי את זה ...

no bigi

New member
אתה לא מקשיב

אתר אינטרנט אולי לא מביא עבודה, אבל הוא כמו כרטיס ביקור- אפשר להשיג את הקישור אליך גם בדרכים אחרות (להתקשר ל-144 למשל), אבל תמיד טוב שיש לך גם את השער הזה. תמצא לי חברת פרסום בחו"ל (ואני לא מדבר על עירק, כן?) שאין לה אתר אינטרנט. ואל תטעה שוב ותחשוב שמה שאני אומר זה שיש בכוחו של אתר אינטרנט להוסיף עוד איזו סיפרה לסך התקציבים של המשרד שלך, אבל כל חברה- ולאו דווקא חברת פרסום- שמכבדת את עצמה, מין הראוי שיהיה לה אתר אינטרנט, ולא תצליח לשכנע אותי אחרת.

אז מה שאתה אומר זה ככה

אנחנו חברת פרסום ועם כל האינטרנט שיש היום אז אנחנו צריכים אתר כמו כל חברה מה שאני אומר זה ככה מה התועלת???? אתה תגיד כי אתם חברת פירסום ואתם חייבים ואני אומר לא שווה איש איש ודעותיו טוב שאנו חיים בישראל ולא עירק כי אז שנינו היינו מתים

prilit

New member
וזו דעתי בנושא

קודם כל ההשוואה שלך חומוס צ´יפס מגדילה ראש ולכן לא נוגעת למה שאומר no bigi, כי אתה מדבר על משקיעים \ אפיליישן (אריקסון, BBDO) ו nobigi מדבר על לקוחות ותדמית של משרד הפרסום בעיני לקוחותיו. אחרי שעושים את ההבדלה הזאת מייד מבינים שכל אחד מכם אומר את דעותיו אבל בנושא אחר ולכן אתם לא סותרים זה את זה. לדעתי שניכם צודקים. משרד שמכבד את עצמו אכן צריך אתר אינטרנט שיציג אותו בדיוק כמו שיש לרב משרדי הפרסום הגדולים בעולם. על אחת כמה וכמה אם מדברים על משרד אינטראקטיב שעבורו בניה של אתר היא עסק פשוט. אחזקת אתר לחברה כזו גם כן אינה דורשת השקעה שכן העבודות במילא מתבצעות על מדיית האינטרנט (אז מדביקים עוד לינק לקמפיין שעלה...). פרילית תות

זה באמת מוזר...

זה משונה שלמשרדי הפרסום אין אתרי אינטרנט וזה מוזר כי זו פלטפורמה אידיאלית להציג את התוצרים של החברה, קריאיטיב שעשו, הפרסים שזכו וכד´. זו גם דרך טובה להציג את האופי של המשרד, ייחודו ובידולו במיוחד היום שהאינטרנט מאפשר שילוב של סרטים, מודעות, קבצי קול, פלאש ומה לא. בכל אופן, אני לא סגור לאיזה משרדים יש אתר. הדרך הכי טובה לבדוק את זה היא דרך אתר אייס.

copytogo

New member
באייס גם אין רשימה

אבל פה יש רשימה של כל המשרדים ולחלק מהם גם יש אתר תעבור על המיילים ולפי זה תנסה - יש משהו כמו 5 משרדים עם אתרים פעילים ולרוב יש רק את הכתובת. כאן

למעלה