:-O מי זה
T tchch New member 23/11/02 #21 איזה מתוק... את מכירה אותו? למי שלא מכירה...זה כריס...הוא שר בלהקת dream street הנה תמונה של כל הלהקה
איזה מתוק... את מכירה אותו? למי שלא מכירה...זה כריס...הוא שר בלהקת dream street הנה תמונה של כל הלהקה
T tchch New member 23/11/02 #25 נו...מה את אומרת? שווה? והוא הוא מזל תאומים!!!!! כמוני...את קולטת???? מזל תאומים!!!! כ-מ-ו-נ-י!!!! הוא נולד ב11.6 ואני ב14.6 כל כך קרוב...איזה כיף!!!!
נו...מה את אומרת? שווה? והוא הוא מזל תאומים!!!!! כמוני...את קולטת???? מזל תאומים!!!! כ-מ-ו-נ-י!!!! הוא נולד ב11.6 ואני ב14.6 כל כך קרוב...איזה כיף!!!!
T tchch New member 23/11/02 #31 מה?!?!?!!?!? רק נחמד?!?!?! דייייי נו...הוא לא מושלם...טוב שיהיה...חחחחח
T tchch New member 23/11/02 #30 תמונה אחרונה... אני לא שולטת בעצמי!!!! הוא כזה חתיך!!!!!!!!!!! תראו איזה חיוך
M miss america New member 23/11/02 #35 אמת שלא הרגזת אף אחת..... אני פשוט יושבת פה נקרעת מצחוק וכן אני אוהבת לריב אבל עם אנשים ברמה שלי..
K Kim Carter New member 23/11/02 #32 וואו!!!!!! ../images/Emo168.gif מאיפה צץ השירשור הזה?????????????????????????? לא הגזמתם?
M miss america New member 23/11/02 #38 אני נהינתי להוציא את הקריז על מישהו ועל הדרך לראות בקסטריט....
M miss america New member 23/11/02 #40 לא אלה, ומי אלה בכלל? אני באתר של בקסטריט אני שונאת לחכות שתמונות בשרשורים נפתחות, זה לוקח לי רבע שעה ואור יש לך MSN? או אייסי?
לא אלה, ומי אלה בכלל? אני באתר של בקסטריט אני שונאת לחכות שתמונות בשרשורים נפתחות, זה לוקח לי רבע שעה ואור יש לך MSN? או אייסי?