יש לי שאלה

miss america

New member
אפשר לשאול...

מי זה ולמה לא לענות ולמה לעזאזל אכפת לו מי הכי זקנה, אממ.. קשישה. אממ אופס... מבוגרת (חיחי) פה.. ?

tchch

New member
כי...

אם תדפדפי קצת אחורה תראי שהוא שונא את בקסטריט והוא סתם בא לפה כדי לקלל אותם ולעצבן אותנו...בקיצור סתם אחד מסכן שאין לו מה לעשות בחיים... אז אל תעני לו...ואולי תחסמו אותו שהוא לא יוכל להכנס לפה?!?!?!

JuveFan

New member
אני רק תוהה

מתי יגיע היום שבו פתאום תיקלטו מה בעצם אתן עושות. מתי תגידו לעצמכן "מה, אני מטומטמת? מדברת כמו איזו פוסטמה על איזה חתיך מדהים ומושלם ניק, מה נסגר איתי???". מתי תקלטו איך אתן נראות כלפי חוץ. תקלטו כבר שאתן נראות, באמת, כמו חבורה של ילדות עם שכל של ציפור שמתלהבות מחבורה של יפיופים שלא יודעים וכל שיר שני שלהם הוא "למה עזבת אותי?" ו"אני אוהב אותך" ובקליפים שלהם הם מתנועעים כמו נרקומן במוסד לגמילה אבל אתן מתלהבות מאיך שהוא רוקד מדהים. חומר למחשבה.

craving brian

New member
אוקיי, תראה..

אני לא רוצה לריב איתך, אבל אתה לא מכיר אותי, ואתה לא יודע מה אני באמת חושבת או עושה! אני לא ילדה עם מוח של ציפור! אני מכבדת אותם בתור בני אדם, ובתור זמרים! אני רוכשת להם אהבה, מתוך רצון, לא מתוך טיפשות! אני אוהבת את השירים שלהם, מתוך רצון! אני לא חושבת שהשירים שלהם מסתכמים ב"אני אוהבת אותך" ו"למה עזבת אותי". בשבילי, השירים יותר עמוקים מזה! ובנות- תזכירו לי.. כמה זמן הם לא רקדו בקליפ???

miss america

New member
כפרה אל תשגע אותי בסדר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

בחיים הפרטיים שלי אני אעשה מה שבא לי!! אתה לא מרגיש עם זה נוח? אתה מוזמן לא להיכנס לפה יותר. אין לי ממש כוח לשטויות שלך. אין לך מושג כמה אני אוהבת לריב לפעמים אז אם לא בא לך לגרום לי הנאה אתה מוזמן להתעופף מפה, ואם אין לך כנפיים (לא יודעת, מישהו פגר כמו איזה עוף- אם אתה לא מבין אני מתכוונת לסוג של ציפור אז אתה מוזמן להתחפף משמע לקחת את הרגליים וללכת! ומכיוון שזה אתר פשוט סגור את החלון ואל תחזור לחלון הזה יותר- לא יודעת כמה אני אצטרך לפרט לאח מפגר כמוך)
מה אתה אוהב לעשות? רק לרדת על אנשים. אולי תעשה קריירה כמו אמינם? לא יודעת לפחות הוא עושה את זה בצורה טובה.. אתה פשוט בלי חיים, מה אתה מרוויח מזה? אה כן, זמן שעובר.. אין לי מושג אולי זה ממש בעיות. טוב עכשיו ממש אין לי כוח אני יוצאת עוד מעט (כן כן.. יש לי חיים חוץ מפורומים בניגוד אלייך) אז אני לא רוצה להרוס את המצב רוח שתיחנק אמן תישרף ותתפגר על הדרך שירן!

tchch

New member
ואתה...

כאחד שמנסה להגיד לנו כמה אנחנו "מטומטמות"...חשבת פעם על עצמך? אתה בא לפה...מקלל את בקסטריט...ואת ניק...ולמה? כי הם יותר יפים ממך... לך תמצא חיים...אולי בפורום משועממים יקבלו אותך... "חומר למחשבה" (יא מסכן,אני כבר מתחילה לרחם עליך)

miss america

New member
חחח אני מזמן עברתי את שלב הרחמים...

עברתי לשלב שאני כבר מפחדת ממנו, הבנתי כמה הוא מסכן. עזבי אותך יותר יפים, בלי קשר, אולי זה לא זה, פשוט תראי אין חיים, אז אין משהו יותר טוב לעשות בחיים.. שמעי יש כאלה עם בעיות

miss america

New member
תגידו לי... שאלה אחת...חשובה!!!!!!!

מה נסגר עם החתימה שלו??????????????????

tchch

New member
אמממ...

נראה לי שזה איכשהו קשור אליו...הוא החובש...הוא עלה על מוקש...ותראי את התוצאות...

JuveFan

New member
איזה יופי...

הצלחתי לעצבן אתכן. מתחיל להיות פה כיף. יאללה, מיס אמריקה, אמרת שאת אוהבת לריב. תמשיכי.

tchch

New member
שנייייייי

ממזמן לא ראיתי אותך...זוכרת אותי? אור...
אוףףףףף תמיד אני זאת ששוכחים אותה...

craving brian

New member
אורררררררר! ../images/Emo6.gif

ברור שאני זוכרת אותך..!
למה שוכחים אותך?? לא שוכחים!

tchch

New member
יששששששששששששש

איזה כיף לי!!!! את זוכרת אותי!!! יששששש עשית לי ת´יום!!!! על זה את מקבלת פרס...שימי לב...חתיך...מה לא?

למעלה