יש לי שאלה...

quetion

New member
יש לי שאלה...

מה הסיכוי שהמחלה הזאת שנקראת סכרת תיעלם או יהיה לה סוג מסוים של פתרון? חולה סכרת שאני מכיר סיפר לי את הסיפור שלו עם המחלה הנוראית הזאת, בדרך מסוימת אחרי כמה חודשים הלך לבדיקות אצל הרופא ופשוט מאוד המחלה נעלמה, אני מבולבל למי להאמין לרופא שחוץ מתרופות ואינסולין לא נתן או להאמין לחבר שלי שכל כך סבל עד שסוף סןף קיבל תוצאה מדהימה והיום הוא בריא יותר ממני... אשמח אם תעזרו לי...

התשובה לכך פשוטה מאוד...

אם החבר שלך אמר לך שהסוכרת נעלמה לו אז לצערי כנראה החבר הזה שיקר לך!! סוכרת היא מחלה כרונית- מחלה שהיא לכול החיים, הרבה מספרים שהסוכרת יכולה להעלם אבל עובדות זה עובדות ועובדות לא משנים. אני מאוד מקווה שבעתיד ימצאו תרופה, אבל זה יבוא לצערי עוד הרבה זמן... יש מדענים שאומרים שלרפא מחלה כרונית זה בלתי אפשרי, אבל תמיד עדיף לקוות. מקווה שעזרתי,

kiticat

New member
לא בהכרח

כאשר מדובר בסכרת מסוג 2 והיא רק בהתחלה, אפשר להיות על דיאטה מאוד מוקפדת והיא תעלם לגמרי- משמע גם אחר כך אם יאכל האדם 3 שקיות סוכר הרמות יהיו מאוזנות.

quetion

New member
עוד פעם אני אומר...

החבר שלי לא משקר ולא שיקר לי, הרגליים שלו היו בסכנת כריתה, הוא לא היה יכול ללכת מרוב כאב, היו לו כל מיני קטמים שחורים ברגליים, הדם לא זרם בשרירים שלו, היום הוא אדם בריא יותא ממני.

למעלה