יש לי שאלה..

יש לי שאלה..

אני לא יודעת אם הגעתי למקום הנכון, בכל זאת אנסה :) יש לי תמונה של מכונית מסוג כלשהו עכשיו אני רוצה שמישהו יפסל לי את המכונית הזאת מעץ בערך בגודל של 40 ס"מ אורך ו-20 ס"מ רוחב. אז שאלתי היא איפה ניתן להשיג מישהו שיכול לעשות עבורי דבר כזה. האם יש כאן בפורום מישהו/מישהי שתעסק/ת בזה? כמה בערך הדבר אמור לעלות...? תודה מראש..

מכונית ../images/Emo50.gifאני אנסה לעזור: באיזה דגם מכונית מדובר? אפשר לראות תמונה? אם זה דגם של מכונית נפוצה ,תנסה לקנות בחנויות לצעצועים דגם מוקטן,לפעמים אפשר להשיג גם דגם לבניה. בקשר לכך שמישהוא יבנה לך .... זה נראה לי מעט מסובך למצוא משהוא כזה. יש אנשים שבונים דגמים,(גם אני)אבל צריך לזה זמן.אני לא פנוי כרגע. תצרף תמונה ,אולי יצוץ לי רעיון.........

בקשר לעניין הזמן...

ידעתי שדבר כזה לוקח זמן , ועד שעוד אמצא מי שיעשה לי את זה.. אז בגלל זה אמרתי שזה דחוף מעכשיו אני צריכה את זה ל-26.1 בעיקרון...

טוב בקשר לשם המכונית והדגם..אז זה..

מרצדס SLK500 שנת דגם 84-85 אתה מכיר? תודה לך... תמונה כרגע עוד לא מצאתי אבל אני אמצא.

מ ר צ ד ס...... זה דגם ספורט, צריך סבלנות ואפשר יהיה למצוא תמונה שלו באינטרנט.... אם אני לא טועה ,זה דגם שנמכר כ"צעצוע" בחנויות לצעצועים ,כמו טוי. אר. רס. ושוב , צריך סבלנות למצוא . לא מאמין שתמצאי משהוא שיהיה מוכן לבנות לך,וגם אם כן ,אני מאמין שתקבלי הצעה כספית בגובה של מרצדס חדש...... אני אישית אם הייתי בונה,לא הייתי מוכר. שבת שלום

למעלה