יש לי שאלה

RIP CURL1

New member
יש לי שאלה

נכון הסרט קרוסרודס אז חלק אומרים שהוא היה כישלון וחלק אומרים שהוא די הצליח אתם יכולים להגיד לי בבקשה כמה הוא הרוויח באמריקה????

i4britney

New member
הוא היה מצליח!!!

הסרט עצמו בגלל הפופלריות של בריטני היה מאוד מצליח הוא הכניס עד כה 400 מיליון דולר ברחבי העולם כולו ונכנס היישר למקום ה-2 ברשימת הסרטים הטובים ביותר בתקופה שהוא יצא !!!

GetNasty

New member
לא אמרו שהוא לא הצליח..

אמרו שהוא מסריח.. ויצא לי חרוז! אני אהבתי את זה.. ואני זוכר אותך מפורום "תרבות הקליפים" (את ATV) ואתה לא בדיוק היית בעד בריטני..

טרטרלה

New member
יש לי תשובה

לא נראה לי כל כך שאתה נמנה על מעריצי בריטני. משעמם לך? מיצית כבר את כל הפורומים? החלפת כל כינוי אפשרי? אתה מחפש כאן את סיפוקך? ובכן - - - -לא תמצא! כאן, למרות החיים האפורים שלך יש אנשים מאושרים שיודעים לאהוב מישהו (מישהי) בלי לשים אותה תחת זכוכית מגדלת.יאללה חלאס אם אין לך משהו טוב להגיד (ביקורת בונה זה מותר) אז ----> עוווווף מכאן. במיידי אותו כנ"ל לגבי כל אותם אנשים "איכותיים" שחושבים שרוק זה סואו פאקינג קול

RIP CURL1

New member
את מדברת עליי או מה??? כי לא

הבנתי מה את רוצה מי אמר משהו רע על בריטני את בסדר את נורמלית או מה כולה שאלתי אם הסרט של בריטני הצליח ונכון אני לא מעריץ של בריטני אני לא מעריץ אף אחד אבל אני גם לא שונא אותה אז קפיש

למעלה