יש לי שאלה:

ferdinand

New member
יש לי שאלה:

(שאל בני ונען...)

עד כמה... אקרא לזה: "פרקטיקה מינית", חיונית להגדרת הנטיה המינית שלך?

אסביר ת'עצמי:
פה בפורום נתקלתי לראשונה באנשים ש... מסתפקים ב-תשוקה/סקרנות שלהם לגבי בני מין אחרים,
על מנת להגדיר ת'עצמם כ-בי/פאנ-סקסואלים (או כ-לא הטרוסקסואלים)

Apikachu L

New member
החשיבות של הפרקטיקה? לא ממש חשובה.

כמו שבשביל להיות א-מיני מספיק להרגיש חוסר משיכה מינית (זו למעשה ההגדרה המקובלת, עד כמה שידוע לי) ולא צריך להתנסות ולבדוק, ובשביל להגדיר את עצמך כהטרו - לא חייבים להתנסות עם אנשים מהמין/מגדר שלך - ככה בשביל ביסקסואליות מספיק להרגיש משיכה לאנשים ממין/מגדר כמו שלך ושונה משלך.
לגבי סקרנות - יש לזה כבר שם. ביסתקרן.

לדעתי הפרקטיקה היא לא חשובה

אדם יכול להימשך ולא לממש מהמון סיבות- זה לא משנה את המשיכה שלו.

אוהדאדם

New member
אני חושב שהפרקטיקה חשובה

כי היא עוזרת לך להבין מה אתה רוצה ולא רוצה; אבל אני לא חושב שהיא הכרחית או מספיקה. אם גבר שוכב עם גבר ועם אישה אבל אומר "אני סטרייט", בחיים לא הייתי אומר לו "לא נכון, אתה בי", כי אני לא חושב שזה תנאי מספיק, ואם מישהי אומרת לי "אני ביסקסואלית" והיא עדיין בתולה, אני לא אומר לה "לא, את לא" כי אני לא חושב שזה תנאי הכרחי.

אני יודע שעבורי, לפרקטיקה היה תפקיד מאוד חשוב בעיצוב הזהות שלי, בלהבין מי אני ומה אני ואיך נוח לי לאפיין את עצמי. אני גם מבין למה מישהי כמו קרן מולאלי תגיד "אני נשואה לניק כבר 15 שנה, אז אני לא מגדירה את עצמי כביסקסואלית". אני לא חושב שכל מי שנשואה ומונוגמית לגבר מפסיקה להיות ביסקסואלית, אבל אני יכול להבין למה היא אומרת את זה.

ferdinand

New member
מעניין,

גם לי, התנסות חווייתית היתה חשובה, אפילו נחוצה.
לא רק עניין של - תשוקה/סקרנות/חרמנות,
אלא מתוך הצורך להבין, להגדיר.
("להגדיר" זה לשים גדר, לתחום - לבדוק גבולות)
היום אני כבר לא צריך את זה... לפחות לא בשביל לבדוק ולהגדיר

ועדיין, מדי פעם, מכלמני סיבות, נכנסים כלמני... ספקות...
אבל היום כן "מספיק" לי פשוט לבדוק אם - התשוקות, הפנטזיות, המשיכה עדיין שם.

למעלה