יש לי שאלה....

puckman

New member
יש לי שאלה....

עקב המצב שנוצר עכשיו (עירק ושות´).. הועלתה השאלה הבאה: אם במקרה של התקפת טילים, אנחנו המתנדבים המע"רים הפשוטים ביותר צריכים להתייצב בתחנה????? סתם הרהור... ד"א היה כתוב בעיתון שלמד"א חסרים אנשים... ד"א2: דני מה עם המגה קודים????

gal-or

New member
פקמן,

אני מציעה שתחכי להוראות מגבוה, כי אי אפשר לדעת מה יהיה. בתחילת המלחמה הקודמת לא היה נוער בתחנה אבל אחר כך הנוער שולב יופי! עדי

PFM

New member
אז ככה...

בס"ד היום ראיתי שהגיעו לתחנה שלנו "ערקות מיגון לארועים טוקסיקולוגים המוניים"... אין לאף אחד שמץ מה זה, מה יש בפנים ומה עושים עם כל העסק..
דבר שני: שאלה: למתנדבים גם עושים חיסונים נגד אבו"ש? פיטר

puckman

New member
עד כמה שהבנתי- לא......

שאלנו את האחראי על המתנדבים והוא אמר לנו שלא...... (נראה לי שאם יהיה אבו"ש בכל מקרה לא יהיה את מי להציל כי אף אחד לא מחוסן....)

PFM

New member
תשאל את מנהל התחנה...

בס"ד מן הסתם אחראי מתנדבים לא קשור פה בכלל... יש שמועות שיעשו את החיסונים גם כן למתנדבים באיזה שהו שלב...

puckman

New member
תתעלם מההודה נה"ל (זאת בלי התוכן)..

זה לא ממש משנה אם נעשה חיסון או לא.... (אולי זה כן בעצם...) אבל בכל מקרה כמו שאמרתי: אם במאת יקרה מצב שבו ישגרו הבו"ש זה לא כלכך ישנה.. כי בכל מקרה האנשים כבר ימותו.... ואת לא בדיוק נצטרך לטפל בהם... אבל חלאס עם הפסימיות...

PFM

New member
תראה...

בס"ד רק כחצי הנגועים באבו"ש מתים, אז את החצי השני צריך להציל... אחי, נהיה גיבורים!!1 יאללה, בוא נעשה חיסון!

puckman

New member
חחחחחח...

לי אישית ממש לא איכפת לעשות חיסון... אמא שלי רופאה והיא עשתה.. כל מי שאני מכיר והוא רופא עשה.... אולי אפילו הייתי מעדיף לעשות חיסון כי אז יש עוד משהו שאני מחוסן בפניו....
(First smallpox then the World)...

gal-or

New member
תראו,

כדי להתחסן צריך לקיים 2 תנאים: 1. גיל מסוים. 2. רק מי שחוסן בעבר יכול להתחסן. עדי

puckman

New member
מתי חוסנתי בעבר?? אני רק בן 15..

נראה לי שמחסנים רק אנשים מבוגרים.. (לפני כמה שנים חיסנו את כולם כמו שמחסנים היום מטטנוס...
)

paradan

New member
הלו חבריה, מה הפאניקה?!

אעלק שום דבר לא ישנה כי כולם ימותו... מה השתגעתם?! אפשר לחשוב טיל אחד (וגם עשר לצורך העיניין) ידביקו את כל המדינה בבת אחת ויהרגו את כולם תוך חמש דקות... לא צריך להיסחף! אב"ש זה באמת מחלה "לא נעימה" אבל אל תחשבו שהיא תהרוג את כולם בבת אחת... אני יכול לחשוב על כמה וכמה מחלות נעימות לא פחות שאין להן עדיין חיסון... לגבי החיסון - עד כמה שידוע לי גם מתנדבים יכולים לעשות אותו אך בתנאי שהם מעל גיל 28 וחוסנו כבר בעבר ובמידה שיתחייבו לתרום פלסמה אחרי כחודש להפקת נוגדנים. בנוגדנים יש צורך בשביל לעזור לאנשים שלא יכולים לקבל את החיסון בגלל מערכת חיסון חלשה (כמו קשישים, חולים HIV וכד´) יהיה טופ! דני

PFM

New member
מה הקטע?...

בס"ד אלה שחוסנו, לא אמורים להיחסן שוב, כי החיסון הוא לעולם ועד ועוד כמה שנים... בעקרון החיסון זה לכל החיים... ומה קטע- מי שלא חוסן, לא ייחסן?... יענו, שימות לו? ומתוך פראקטיקה עשירה של ארה"ב ובריה"מ, כ-50% מחולי אבו"ש מתו כך או אחרת בגלל המחלה... עובדה
ואם אני טועה, שמישהו יתקן אותם!

PFM

New member
וואללה?..

בס"ד איפה אמא שלך רופאה? כי אני רוצה לעשות את החיסון, ואין לי כוח לחכות דרך מד"א, ובדרך הרגילה זה יעלה לי יותר מדי כסף לסבל הזה...
אז אולי אמא שלך תעשה לי חיסון?...

למעלה