יש לי שאלה

יש לי שאלה

נניח ששופט שמבקר אוכל, מקבל לשפוט משהו שמכיל מאכלים שהוא אישית לא אוהב. למשל אני שונא חזה-עוף וקישואים. איך בכל-זאת ישפוט באובייקטיביות, אם בכלל יוכל לטעום מהמנה?
 
המצאתי פעם מעדן

מטגנים ביחד בחום גבוה בהרבה שמן-זית חתיכות גדולות של חציל, גרגרי תירס, פטריות, חתיכות בצל ושום, בזיליקום, פפריקה מתוקה, מלח ופלפל, עד שכל השמן מבעבע היטב. טעם של אוכל של שף.
 
אה וגם המצאתי כריך

בבאגט גבינה צהובה, ביצה מקושקשת, טונה, פטריות, אלף האיים, שמן זית, רוטב שום, רוטב חמוץ מתוק וויניגרט.
 
שאלה שגם אני שאלתי את עצמי

השופטים עושים רושם,שאוהבים ממש הכל... יש אנשים כאלה,אני מתארת לעצמי שממש מעטים,שאוכלים כמעט כמעט הכל.

שני לא אוהב חלמון,אבל אפילו על זה הוא התגבר...

לדעתי,אם אחד מהם למשל לא סובל אבוקדו,(אני דווקא מתה על אבוקדו) אז יהיה הוגן,אם יתייחס לצילחות,לטקסטורה,אך לא לטעם,בגלל שהוא 'משוחד' מלכתחילה בעניין הזה...
 
למעלה