סוזן-מארק-אליבת´
אני מאוד אוהבת כל אחת מהדמויות, מאוד מאוד. בעונות הראשונות כ"כ רציתי שסוזן תהיה עם מארק... הוא אהב אותה, היא אהבה אותו. הוא סיפר לדאג, היא סיפרה לקרול. זה היה יכול להיות מושלם אם הם היו ביחד, מארק וסוזן - דאג וקרול, ל-ER לא היו ימים טובים יותר, לדעתי. אבל- שרי החליטה להיות הראשונה שתפרוש
וקלקלו לי את הפנטסיה
... אני בחיים לא אשכח את סצינת הרכבת, אחת מה-סצינות ב-ER. סופסוף מארק תפס אומץ והתוודה על אהבתו לסוזן, שאמרה "i know" (אני חושבת) וגם היא אהבה אותו. הם אפילו התנשקו - או לפחות היו ממש קרובים (אני לא זוכרת, זה היה כ"כ ממזמן!), אבל הרכבת הייתה חייבת לנסוע! זו ההחמצה הכי ענקית של ER, לדעתי... ואז באה הבריטית המאוד חמודה- אליזבת´ קורדיי. הרומן (הלא ממומש של סוזן ומארק) היה נראה רחוק ובלתי ניתן לשיקום (נו באמת, מי שיוצא לא חוזר ל-ER
), ובלה-בלה - הם היו זוג מקסים והתחתנו והביאו את אלה המתוקה. רק באותה נקודה שרי סטרינגפילד תפסה את הפספוס הענק שלה מלפני 4 שנים, וקפצה אלינו למסך שוב. פה הייתי ממש מבולבלת. מצד אחד - סוזן (!) חזרה, והיא ומארק היו כ"כ מתוקים. סופסוף יש את ההזדמנות לתקן את סצינת הרכבת הטרגית הזו... מצד שני - אליזבת´ מקסימה, ויש כאן כבר נישואים ואפילו תינוקת, את הגלגל קשה להחזיר לאחור. אז מישהו החליט בשבילי, והם לא ביחד. אם לפחות היו עושים את זה קצת מעניין- ונותנים למארק בלבול קטן או משהו, בכל זאת- היא הייתה האהבה שלו; או שהיו מפתחים קצת יותר את החברות שלהם (מעבר לתמיכה בעניין הסרטן, משהו כמו פעם); או לפחות היו עושים קצת מתח בין קורדיי ללואיס
... אבל לא! ואני לא יודעת מה איתכם, אבל נאי נשארתי עם הרבה טעם של עוד!
אני מאוד אוהבת כל אחת מהדמויות, מאוד מאוד. בעונות הראשונות כ"כ רציתי שסוזן תהיה עם מארק... הוא אהב אותה, היא אהבה אותו. הוא סיפר לדאג, היא סיפרה לקרול. זה היה יכול להיות מושלם אם הם היו ביחד, מארק וסוזן - דאג וקרול, ל-ER לא היו ימים טובים יותר, לדעתי. אבל- שרי החליטה להיות הראשונה שתפרוש