יש לי שאלה

יש לי שאלה

כשאני לוחץ על עדכון בחומת האש של comodo אז זה רושם לי ב status
up to date

אשמח בבקשה לקבל הסבר קצרצר

תודה רבה וחג שמח

Piav

New member
Up to date - כלומר, אין צורך בעדכון

כל הרכיבים כבר מעודכנים.

חג שמח!

הכל ברור תודה רבה רבה

פשוט בסוף השתכנעתי ביטלתי את החומת האש של הווינדוס 7 והתקנתי חנמי מהאינטרנט חיצוני עכשיו אני מרגיש יותר מאובטח ואגב זה באמת נכון שחומת האש של קומודו זכה במקום ראשון כי ככה באינטרנט מצויין?

Piav

New member
צריך להתייחס לכתוב בעירבון מוגבל

קיימות סקירות רבות של מוצרים ומבחני מעבדה שונים. תחילה יש להבדיל בין סקירה לבין מבחן מעבדה בלתי תלוי, כיוון שסקירות אינן בהכרח אינדיקטיביות ועלולות להיות מוטות. כשבוחנים מבחני מעבדה, יש לבדוק את מתודולוגיית המבחן ולבדוק האם היא מתאימה למה שחשוב לך (מה בדיוק נבחן, ואיך חולקו הנקודות - כלומר, לאיזו התנהגות או מנגנון ניתן משקל כבד יותר או פחות).

מבחן המעבדה של Matousec למשל, שדירג את Comodo במקום הראשון, מתרכז ביכולות HIPS (ניטור פנים מערכתי של פעילות תוכנות) של חומות האש, שלמרבה האירוניה כלל לא מאופשרות כברירת מחדל בComodo.

ואם נעזוב לרגע את המבחנים שעשויים להרשים על ריק, Comodo ידועה בתור חומת אש טובה בעלת אוטומציה רחבה ומנגנונים מתוחכמים. באשר ל"טובה ביותר", הטוב ביותר הוא בעיני המתבונן, וכולל את המאפיינים הרלוונטיים לך. מבחינת הגנה נטו, היא נמצאת במקום טוב ואפשרויות ההגדרות בה רחבות ומאפשרות התאמה למשתמש ללא ידע, כמו גם לבעלי ידע המעוניינים בהגנה מעט יותר מתקדמת מההגנה המסופקת עם הגדרות out of the box.

מכל מקום, אין ספק שמדובר בשדרוג ההגנה המסופקת לך עם מערכת ההפעלה.

למעלה