התגובה הראשונה עלתה רק עכשיו! פאק.. ועל מה בכלל?! BORING.............
P puma141 New member 12/3/13 #51 התגובה הראשונה עלתה רק עכשיו! פאק.. ועל מה בכלל?! BORING.............
מ מוטי חוף מציצים New member 12/3/13 #52 פומה זה האח הגדול עם עירן נכון פורום האח הגדול ופורום ציפורים זה הכל .ותו לא. צודקת תראי בלוח כמה עבר חחחחחחחח מעניין תבדקי תגידי לי. חחחחחחחחח דוח אני מוסר רק למס הכנסה
פומה זה האח הגדול עם עירן נכון פורום האח הגדול ופורום ציפורים זה הכל .ותו לא. צודקת תראי בלוח כמה עבר חחחחחחחח מעניין תבדקי תגידי לי. חחחחחחחחח דוח אני מוסר רק למס הכנסה
S shayV2301 New member 12/3/13 #54 אני שומע המון על הפורום הזה של האח הגדול,אבל לא מצאתי אותו בתפוז.הורידו אותו?
מ מוטי חוף מציצים New member 12/3/13 #57 קבל כיום הוא קצת ריק.. כי זאת לא העונה אבל בעונה הוא עמוס טילים http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?ForumId=2077
קבל כיום הוא קצת ריק.. כי זאת לא העונה אבל בעונה הוא עמוס טילים http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?ForumId=2077
P puma141 New member 12/3/13 #55 וואלה מוסר למס הכנסה? אני פחות! שטויות נו..אין לי כח לבולשיט הזה מטקה........
מ מוטי חוף מציצים New member 12/3/13 #58 איזה בולשיט מס הכנסה או כאן או שניהם? אני יש לי גם פייס על הראש
P puma141 New member 12/3/13 #60 כאן נו... מס הכנסה זה לא בולשיט. וברשותך אני רוצה לכתוב משהו בפוסט שלך: אם גולש פה מישהו ממס הכנסה אז..ערב טוב. צחקתי, אני כן מוסרת דוחות, ושלא תעזו לעשות לי אאוטינג למציאות!
כאן נו... מס הכנסה זה לא בולשיט. וברשותך אני רוצה לכתוב משהו בפוסט שלך: אם גולש פה מישהו ממס הכנסה אז..ערב טוב. צחקתי, אני כן מוסרת דוחות, ושלא תעזו לעשות לי אאוטינג למציאות!
P puma141 New member 11/3/13 #13 את בוערת מבפנים..מה זה עניינך גוש רוע מוקלד ואבוד.. פשוט זוזי. זיקן, אם אתה פה-תעיף אותה! לא רק תמחק..היא כולה באה מרע האבודה הזו.. וסגרתי לה את הכרטיס שלי, אז היא נגנבת! אין לה מאיפה להעתיק אותי הקנאית..המובגרת והשמנה הזו. בטוח את דאבה, ראיתי תכתפיים שלך.. ואם היית נראית נורמלי-היית מראה הכל! קנאית עלובה. זוזי.
את בוערת מבפנים..מה זה עניינך גוש רוע מוקלד ואבוד.. פשוט זוזי. זיקן, אם אתה פה-תעיף אותה! לא רק תמחק..היא כולה באה מרע האבודה הזו.. וסגרתי לה את הכרטיס שלי, אז היא נגנבת! אין לה מאיפה להעתיק אותי הקנאית..המובגרת והשמנה הזו. בטוח את דאבה, ראיתי תכתפיים שלך.. ואם היית נראית נורמלי-היית מראה הכל! קנאית עלובה. זוזי.
P puma141 New member 11/3/13 #18 למה לא אמרת לה לפני? שלא תדחוף ת'אף המטושטש שלה לכאן?! עכשיו נזכרת? רסן את הדבר הזה לפני שהיא נכנסת.. עדיף לכולם.
למה לא אמרת לה לפני? שלא תדחוף ת'אף המטושטש שלה לכאן?! עכשיו נזכרת? רסן את הדבר הזה לפני שהיא נכנסת.. עדיף לכולם.
J Jake Speed New member 11/3/13 #21 פומה. יותר טוב גם את תהיי בשקט יש חפירות נשיות שאף אחד לא רוצה לראות
P puma141 New member 11/3/13 #23 שלח לי נשיקה עכשיו-אני הולכת! איך?! סתם...נו אבל אתה רואה! יאללה לא חופרת.......סתמתי.
P puma141 New member 11/3/13 #20 שי, נשבעת שאני לא בריב-נשבעת! אני מרחמת עליה, היא מגעילה אותי, והיא באה מרע! הכי רע שיש. אני אדם הכי סלחן שיש, באמת! אבל אצלה זה רק רוע.. רוע מורכב, מתוכנן..עלוב וסתמי..פשוט סתם. זה לא מפוברק, אבל אני אתעלם. אשתדל באמת..
שי, נשבעת שאני לא בריב-נשבעת! אני מרחמת עליה, היא מגעילה אותי, והיא באה מרע! הכי רע שיש. אני אדם הכי סלחן שיש, באמת! אבל אצלה זה רק רוע.. רוע מורכב, מתוכנן..עלוב וסתמי..פשוט סתם. זה לא מפוברק, אבל אני אתעלם. אשתדל באמת..
S shayV2301 New member 11/3/13 #25 טוב,מה אני נראה כמו נציג או"ם? מצידי תמשיכו מהמקום שהפסקתם רק אל תשרטו את מי שמנסה להפריד
י ילד רע ומר New member 11/3/13 #27 אני חושב שעלית על זה. יש מצב שזיקן משלם להן בשביל למשוך לפורום חובבי האבקות נשים?
P puma141 New member 11/3/13 #28 חבל שאין לי רכב פה..הייתי נכנסת בכולכם-ברייס! סתומים, אין לי עניין בזה...........זה משעמם אותי. גם לריב-צריך רמה.. זה הוגן שאני נגד הצל שלי?! אשכרה צל..הד! הד............
חבל שאין לי רכב פה..הייתי נכנסת בכולכם-ברייס! סתומים, אין לי עניין בזה...........זה משעמם אותי. גם לריב-צריך רמה.. זה הוגן שאני נגד הצל שלי?! אשכרה צל..הד! הד............