יש לי שאלה!!!!

• פותח הנושא memm
  • פורסם בתאריך

memm

New member
יש לי שאלה!!!!

אני יודעת ששאלו את זה הרבה אבל אף פעם לנתנו תשובה ברורה! מתי ישדרו שוב (עם ישדרו) את לויס וקלארק ובאיזה ערוץ?? אני אודה מאוד למי שיענה לי!

LoLo16

New member
הי!

מישהי מנוגה תקשורת שאחראית על ערוץ הילדים ענתה לי שערוץ 10 רכש את הזכויות ללויס וקלארק וערוץ הילדים ישקול לרכוש את הזכויות ב-2003. מכיוון שזה לא נהוג ששני ערוצים מאותה הארץ ישדרו את אותה התכנית אני משערת שהזכויות של ערוץ 10 הם רק עד 2003 ולכן כנראה שהם ישדרו את זה במהלך ארבעת החודשים הקרובים. (סביר להניח שערוץ 10 ישדר את זה על בסיס יומיומי מה שאומר שהם צריכים להתחיל את השידורים הכי מאוחר באמצא אוקטובר.) מקווה שעניתי לך על השאלה!

בקשר ל"לויס וקלארק"

(ד"א- שנה טובה לכולם!!
ותודה על המסר צחי!) אתמול עוד פעם ניסיתי את זמלי ופתחתי ב-1:00 בלילה ב-MBC ושוב היו שם חבורת ערבים נחמדים שלא היה ביניהם שום דמיון לדין קיין וטרי האצ´ר! יש פה עוד מישהו שסובל מזה?!

LoLo16

New member
עידו-

(שנה טובה!) אני לא יודעת בקשר לאחת, ראיתי בשעה הזאת רק פעם אחת והיה לויס וקלארק... אני יודעת שבשבע הם שמים מהדורת חדשות כך שלויס וקלארק מתחילה רק בשבע ועשרה/ורבע.

Buffy1

New member
הם לא מדייקים בשעות

כל מה שצריך לעשות זה לחכות 5-10 דקות

זהו שחיעיתי 5-10 דקות...

אבל ה-10 דקות הפכו ל-15, ה-15 ל-25, ה-25 ל-40 וכך הלאה... כנראה זה הגורל ה-
שלי!!!
ואתם יודעים עוד משהו שזיעזע אותי? במדריך של הדיגיטלי הם רשמו "לואיס" ולא "לויס" - לואיס!!! אני הייתי ב-
הייתי ב-
הייתי [URL='http://']‏‏ה-מ-ו-ם!‏‏[/URL]

LoLo16

New member
../images/Emo6.gif

גם אני שונאת שכותבים לואיס... בסרט/פיילוט לסדרה כתבו לואיס... רק בסדרה עצמה הורידו את ה-"א". איך עשית כתב כחול?

Buffy1

New member
מוזר

אני דווקא ראיתי אתמול... אולי הם משדרים לכל אחד בשעות שונות?

זה לא זה- זה השנאה שלהם כלפיי!!

הגעתי למסקנה וזהו- הם שונאים אותי! הם רוצים לענות אותי ושאני אהיה דבוק לטלוויזיה ואראה את התכנית המטומטמת שהם משדרים שם... זה ההסבר היחיד!!! (אני מניח שעכשיו יהיה זמן טוב לומר ששכחתי לקחת ת´תרופות שלי היום...) וכתיבה בכחול? אוי זה כבר מימי ההיסטוריה -
נפוץ בתפוז - נסי לעשות חיפוש מתקדם על כתיבה בכחול ב"תמיכה טכנית" (פשוט אני לא רוצה להתחיל לסטות מהשרשור וגם זה ייקח שנתיים לכתוב את כל זה...סורי)...

עידו, להירגע....

לקחת אוויר..... להוציא אוויר.. לקחת אוויר... להוציא... נכון שאנחנו הרבה יותר רגועים עכשיו?

../images/Emo98.gif *עידו רגוע*

*עידו קולט שהוא הזכיר את המילים "עידו" ו"רגוע" באותו משפט* *עידו נכנס לפאניקה שוב* אוף אני מנסה למצוא דרך ליצור קשר עם ערוץ 10 כדי לדלות מהם קצת מידע על מתי הם ישדרו, אבל אני לא מוצא שום דרך! הם מנותקים מהעולם!

aviatiko

New member
יצירת קשר עם ערוץ 10

דיברתי עם ערוץ 10 אתמול. הם לא מוכנים להגיד מתי התוכנית תשודר ולאחר שלחצתי קצת הם גם אמרו שהם לא יכולים לאשר שבכלל קנו את זכויות השידור. השארתי הודעה בטלמסר של "רייטינג" לפני כשבוע אז יש סיכוי שהם יצליחו לדלות מידע מערוץ 10.

LoLo16

New member
זכויות בטוח יש להם

גם בגלל שהם לא רצו להגיד לך מתי הם ישדרו את זה, כנראה שיש להם מה לשדר, הם פשוט לא רוצים שנדע. וגם בגלל שלזאתי שסיפרה לי את זה אין שום סיבה לשקר לי. כנראה שנצטרך לחכות לרייטינג שיגיבו. תודה אביה שדיברת איתם ושאלת את רייטינג!

למעלה