מישהי מנוגה תקשורת שאחראית על ערוץ הילדים ענתה לי שערוץ 10 רכש את הזכויות ללויס וקלארק וערוץ הילדים ישקול לרכוש את הזכויות ב-2003. מכיוון שזה לא נהוג ששני ערוצים מאותה הארץ ישדרו את אותה התכנית אני משערת שהזכויות של ערוץ 10 הם רק עד 2003 ולכן כנראה שהם ישדרו את זה במהלך ארבעת החודשים הקרובים. (סביר להניח שערוץ 10 ישדר את זה על בסיס יומיומי מה שאומר שהם צריכים להתחיל את השידורים הכי מאוחר באמצא אוקטובר.) מקווה שעניתי לך על השאלה!
ותודה על המסר צחי!) אתמול עוד פעם ניסיתי את זמלי ופתחתי ב-1:00 בלילה ב-MBC ושוב היו שם חבורת ערבים נחמדים שלא היה ביניהם שום דמיון לדין קיין וטרי האצ´ר! יש פה עוד מישהו שסובל מזה?!
(שנה טובה!) אני לא יודעת בקשר לאחת, ראיתי בשעה הזאת רק פעם אחת והיה לויס וקלארק... אני יודעת שבשבע הם שמים מהדורת חדשות כך שלויס וקלארק מתחילה רק בשבע ועשרה/ורבע.
הגעתי למסקנה וזהו- הם שונאים אותי! הם רוצים לענות אותי ושאני אהיה דבוק לטלוויזיה ואראה את התכנית המטומטמת שהם משדרים שם... זה ההסבר היחיד!!! (אני מניח שעכשיו יהיה זמן טוב לומר ששכחתי לקחת ת´תרופות שלי היום...) וכתיבה בכחול? אוי זה כבר מימי ההיסטוריה -
נפוץ בתפוז - נסי לעשות חיפוש מתקדם על כתיבה בכחול ב"תמיכה טכנית" (פשוט אני לא רוצה להתחיל לסטות מהשרשור וגם זה ייקח שנתיים לכתוב את כל זה...סורי)...
*עידו קולט שהוא הזכיר את המילים "עידו" ו"רגוע" באותו משפט* *עידו נכנס לפאניקה שוב* אוף אני מנסה למצוא דרך ליצור קשר עם ערוץ 10 כדי לדלות מהם קצת מידע על מתי הם ישדרו, אבל אני לא מוצא שום דרך! הם מנותקים מהעולם!
דיברתי עם ערוץ 10 אתמול. הם לא מוכנים להגיד מתי התוכנית תשודר ולאחר שלחצתי קצת הם גם אמרו שהם לא יכולים לאשר שבכלל קנו את זכויות השידור. השארתי הודעה בטלמסר של "רייטינג" לפני כשבוע אז יש סיכוי שהם יצליחו לדלות מידע מערוץ 10.
גם בגלל שהם לא רצו להגיד לך מתי הם ישדרו את זה, כנראה שיש להם מה לשדר, הם פשוט לא רוצים שנדע. וגם בגלל שלזאתי שסיפרה לי את זה אין שום סיבה לשקר לי. כנראה שנצטרך לחכות לרייטינג שיגיבו. תודה אביה שדיברת איתם ושאלת את רייטינג!