יש לי שאלה...

שלמונזה

New member
יש לי שאלה...

ראיתי בעיתון ששבוע הבא ביום שלישי אחרי חברים עדיין יש אי אר... מישהו יודע מה משדרים שם בשידור חוזר? והאם זה חד פעמי (כי שבוע הבא מתסיימת חברים) או שאולי משדרים לנו עוד עונה מההתחלה בטעות? זקוקה לתשובה (או שאני אגלה ביום שלישי...) לילה טוב, ובאותה הזדמנות גם שנה טובה!!!

idobi

New member
הנה התשובה...

יש ל IOL לוח משדרים מצוין שמראה יותר משבוע קדימה...אני מצרף את תקציר הפרק בשבוע הבא (שידור חוזר מתחילת העונה שהסתיימה אתמול). דרך אגב, כמה אנשים ראו את כל הפרקים של כל העונות? (בטח כבר שאלו את זה פה...סתם רוצה לדעת כמה מכורים ברמה שלי יש כאן)

סולסיטה

New member
אני...

אני ראיתי הכל! אז כנראה שאני מכורה ברמה שלך... בעיקרון ראיתי את עונה 2, וברגע שסוזן הפסקתי לראות במחאה (;, ואז חזרתי יפושהו בעונה 3 ומאז רואה תמיד! ולפני שנתיים היו שידורים של ה-כ-ל מההתחלה בלילות, ואז השלמתי את כל הפרקים שלא ראיתי קודם וראיתי שוב את כל מה שראיתי... :) ואני מכורה מאוד למרות שהדמויות שהכי אהבתי עזבו ):, לפחות אחת חזרה... :)

idobi

New member
עצוב לראות את כולם עוזבים

אחד אחד...אבל שמחתי לראות את הפרק האחרון של העונה השבוע, משהו הזכיר לי בו את העונות הראשונות...כי בעונה האחרונה היה איזה זימזום לא נעים של ירידה קלה ברמה. מקווה שהעונה הבאה תמשיך בכיוון של הפרק הזה. טוב לשמוע שיש עוד פריקים כמוני וממש כיף למצוא פתאום פורום כזה! חג שמח לכוווווולם!

למעלה