יש לי שאלה

אור קטן

New member
יש לי שאלה

מה הייתם עושים, אם הייתם גולשים בפורום מסויים, שמדברים בו על הכל, אבל כבר מזמן לא על הנושא של הפורום, המנהל לא עושה כלום, לא משקיע, לא מוחק הודעות, אנשים כותבים מאמרים והוא מתעלם, ובקיצור, לא עושה את תפקידו כראוי? הייתם כותבים על זה להנהלה? כותבים לו? מתעלמים? מה דעתכם?

zimes

New member
אולי אפשר

להכנס לפורום, ולכתוב הודעה נוסח: מה הייתם עושים, אם הייתם גולשים בפורום מסויים, שמדברים בו על הכל, אבל כבר מזמן לא על הנושא של הפורום, המנהל לא עושה כלום, לא משקיע, לא מוחק הודעות, אנשים כותבים מאמרים והוא מתעלם, ובקיצור, לא עושה את תפקידו כראוי? הייתם כותבים על זה להנהלה? כותבים לו? מתעלמים? מה דעתכם?

אילולא היה לי בטחון עצמי מופרז

ומידע מבוסס, הייתי חושדת שאתה מנסה לרמוז לי משהו...ואז פשוט היה חבל עליך - כה צעיר, פוטנציאל עצום, יהלום לא מלוטש...וככה להפרד מהחיים, בצורה כל כך לא אסטטית... וברצינות: הייתי מתחילה בלכתוב לו, להציע הצעות יעילות ובונות, לשאול אותו האם הכל בסדר והאם יש משהו שביכולתך לעזור לו. אם זה לא היה מתקדם בכוון הרצוי, תמיד אפשר לפנות למנהלי הפורומים (בפורום תפוז משוב או ישירות לאי מייל של ההנהלה, ולבקש עזרה עבור המנהל). ותמיד אפשר להציע לגולשים-החברים להרים את הפורום מחדש, ליזום פינות (אפילו עצמאית), לארגן מפגש שיעורר את המתים, ובכלל לדסקס איתם את הנושא בצורה חופשית וגלויה מעל הפורום.

אושר מ

New member
לא אענה בעצמי משוםש אפי ענתה מצויין

רק אצייןש את הפנייה הראשונית תנסה במסרים קודם. על מנת לא להלבין פניו ברבים בלי צורך.

למעלה