יש לי שאלה

פוחזית

New member
יש לי שאלה

אני בן 50 אבי התגרש מאימי כבר לאחר שנת נישואין ,אבי נסע לארהב שם התחתן והתגרש מס פעמים שמעתי שיש לו שם שתי בנות ,איך אפשר לאתר אותן,הוא היה גר במייאמי ביץ לאחרונה שזה לפני 8 שנים בערך ,הוא התאבד לא היה לי שום קשר מלבד זה שהוא היה בא לארץ פעם ב מס שנים ,אין לי שום פרטים עליו ובטח לא מס תעודת זהות ואמי לא מוכנה לדבר עליו,איך משיגים פרטים על אדם בשם בובי ברוך או רוברט ברוך שחי בארהב.

friend9

New member
יש לי תשובה

חפשי באתר www.rootsweb.com את השם Robert Baruch ותגיעי, ברשימות של הביטוח הלאומי, לשלושה אנשים בשם זה. לפי תאריך הפטירה נראה שרק אחד עשוי להתאים לחיפושך. אם לדעתך זה הוא, ניתן לכתוב מכתב בקשה ולקבל (תמורת תשלום) את העתק טופס ההצטרפות שלו לביטוח הלאומי האמריקני. בטופס זה יש הרבה פרטים: שמות ההורים, תאריכי לידה, הגירה, פטירה, ועוד. גם אם לא מצאת, נסי לחפש באותו אתר ברשימות אחרות.

ilanr

New member
אוליי המידע הזה יעזור ?

האם אין ברשותך שנת לידה או פרטים נוספים? זה מידע מהאתר שהוזכר: Database: California Deaths, 1940-97 Viewing records 1-1 of 1 BARUCH JAMES ROBERT MALE 6 Sep 1951 12 Jan 1993 NEW JERSEY LOS ANGELES 553826031 REILLY << Return to Results Screen

המספר שמופיע הוא מספר ה - SSN

ראשי תיבות של: Social Security Number ומשמש זיהוי האדם לכל צורך רשמי (שמה זה לא ממש ביורוקרטיה כמו פה...
). העתק של תעודת הפטירה אפשר גם לקבל, וודאי גם פרטים נוספים - השאלה היא האם זהו האדם. ארנון

פוחזית

New member
אתה מתכוון לרוברט גיימס לא לא נראה

לי שקראו לו כך שמו העברי היה אלברט ברוך וכשהוא הגיע לאמריקה הוא שינה אז איך אני מחפשת אותו באתר לפי שמו ושנת לידה משוערת שאני מעריכה? למי אשני שולחת את הבקשה לקבל העתק של תעודת פטירה לאיזה כתובת?אני לא ממש מתמצאת באתרים של חול כי אני לא קוראת אנגלית ,אם תוכל לחפש שוב אודה לך.

פוחזית

New member
לא הבנתי מי זה ברוך גיימס רוברט?

לצערי אין לי פרטים של שנת לידה הוא בגילה של חמתי היא בת 69 בערך אם הוא היה חי היום הוא היה אמור להיות בגילה.

פוחזית

New member
מה שהצלחתי לגלות זה חמתי בת 70

והא היה קטן ממנה במס חודשים.דרך אגב ניסיתי להכנס לאתר אך לא הצלחתי.

קצת סדר בדברים...

קודם כל, לגבי המידע ש - friend9 ו - ilanr איתרו, מדובר במידע שניתן למצוא באתר Ancestry.com או Rootsweb.com. שם, אפשר לראות שיש 3 רשומות (לחץ לקבלת הרשימה המלאה) לגבי אדם בשם Robert Baruch: 1. נולד בשנת 1927, נפטר בשנת 1990 - לא כ"כ מתאים מבחינת שנת לידה; 2. נולד בשנת 1933, נפטר בשנת 1975 - לא מתאים מבחינת שנת פטירה; 3. נולד בשנת 1935, נפטר בשנת 1998 - מבחינת שנים זה הכי מתאים. הכתובת האחרונה של מס´ 3 היתה בוויסקונסין (שזה די מאוד רחוק ממיאמי ביץ´, פלורידה). בטופס בקשת האזרחות, כמו שציין friend9 (ואולי הוא יכוון אותנו לאתר מדויק), ניתן למצוא פרטים חשובים. אפשרות "קלה" יותר היא להשתמש בשירותיהם של "בודקי רקע", או במילים אחרות חוקרים פרטיים... ניתן לעשות זאת באינטרנט, למשל באתר USSearch, אך העלות לכך אינה נמוכה (מתחילים מ - 60$ ומי יודע לאן מגיעים...). ארנון

פוחזית

New member
לארנון אמרו לי ששנת הפטירה

כנראה כן נכונה לגבי שנת הלידה אני כמעט בטוחה שזה הוא מתאים לי.מה אכשיו למי שולחים מכתב ומבקשים העתק של תעודת פטירה.והאם יתנו לנו. בתודה שירי

friend9

New member
זה נוסח המכתב אל SSA

צריך רק להוסיף את שמך וכתובתך ואת הכסף. כבר רשום במכתב מספר SSN. Date of request: 02 Sep 2002 Social Security Administration Office of Central Records Operations Attention: FOIA Workgroup P.O. Box 17772 300 N. Greene Street Baltimore, Maryland 21290 Please send me a photocopy of the actual application for a Social Security card (Form SS-5--Social Security Number Record Third Party Request for Photocopy) filed by the person listed below. I obtained this information from the Social Security Death Master file at RootsWeb.com, Inc. who obtained it from the Social Security Death Master file, originally compiled by the Social Security Administration. My understanding is that the fee is $27, when the Social Security number is provided or $29 if the Social Security number is unknown or incorrect. Enclosed is a check or money order for $___________, made payable to the Social Security Administration. Thank you for your assistance. BARUCH, ROBERT 461-52-6951 Birth: 01 Nov 1935 Death: 16 Dec 1998 Sincerely, Address: Daytime Phone Number:

פוחזית

New member
לארנון

מה לרשום במקום הריק בסימון של הדולר וכמה כסף לשלוח,והאם ממש לשים את הדורים בתוך המעטפה? שאלה נוספת מס תעודת הזיהוי שלו יהיה רשום שם? ואיך אפשר יהיה לבדוק היכן הבנות שלו שהם כיום צריכות להיות בנות 40 בערך.

המקום הריק במעטפה נועד למילוי...

הסכום, כפי שכתוב בשורה שלפני כן - 27$, אם יש בידייך את ה - SSN, 29$ אם אין אותו. כיוון שיש לך אותו, 27$ הוא הסכום. ארנון נ.ב. כדאי להקפיד על כותרות משמעותיות להודעות כאן, כדי שכל מי שיכול לעזור/להיעזר - ייכנס ויראה וילמד. לכן, כותרת "לארנון" אינה במקום...

פוחזית

New member
אוקי לגבי הערות אך לא ענית לגבי

איך יהיה אפשר להשיג את אחיות בעלי.הרי הוא גרוש עשרות שנים ואני חושבת שאין לו קשר איתן.אז מה יתן לי תעודת הפטירה ?אחיותיו צריכות להיות בנות 40 אולי קצת פחות.

ilanr

New member
קודם כל את צריכה לוודא שמדובר באותו

אדם שהוא אכן אביך. זאת לפי שמות ההורים. לאחר מכן, תפני לאתר שארנון המליץ USSEARCH ותמורת 60$ הם יוכלו לנסות לאתר לך כתובת עדכנית של יורשים. בכל מקרה, ברגע שיש לך את השם המדוייק, ותאריכי לידה מאומתים, תוכלי לפרסם את המידע בפורומים שונים בארה"ב ולנסות לדלות מידע. מאוד יעזור לגלות היכן הוא קבור. על המצבה יהיו פרטי הורים ואוליי אפשר יהיה להשיג קבלה על מי ששילם את החשבון. כמוכן, אם ברשותך תמונה שלו, תוכלי לפרסמה ב VIEWMAT של JEWISHGEN ב: http://www.jewishgen.org/ViewMate בהצלחה ונשמח לשמוע על התוצאות אילן

למעלה