יש לי שאלה...

יפתח13

New member
יש לי שאלה...

כשפרקר חוזר בזמן האם הוא מרוויח עוד שבעה ימים של חיים? כלומר הוא יכול תיאורטית להישאר צעיר לנצח?

אמיר ט

New member
בדיוק להפך....

העלו את זה במהלך הסידרה עצמה שפרקר עלה על מה שהולך איתו... כל פעם שהוא חוזר בזמן, הזמן הוא 7 ימים אחורה... אבל הוא נשאר אותו הדבר כלומר יחית לזמן הנוכחי שהוא נמצא כשהוא חוזר הוא זקן ב 7 ימים ממה שהוא אמור להיות ! כי הוא עושה את אותם 7 ימים פעמיים בעצם. הם עשו חישוב שאם הוא חוזר נגיד 15 פעמים בשנה אז הוא מזדקן ב 105 ימים יותר מכל בנאדם אחר. יענו בשנה רגילה של כל שאר העולם הוא עושה שנה ושליש
(כמעט)

Larik

New member
נרא לי שסתם אמרו את זה

בשביל לא להפחיד אותו, אחרת הוא לא ירצה לחזור בזמן! אפילו שהוא נע מהירות האור הוא עדיין מזדקן, כי הוא כבר חי 7 ימים (הוא חי אותם כבר) והוא עכשיו צריך לחיות אותם עוד פעם (עם האנשים מהעבר שלא חיו את ה 7 ימים שפרקר כן חי ולכן הם צעירים ממנו ב 7 ימים) אלה רק בסדר ארועים שונה! הטאוריה של מהירות האור תקפה רק במקרה בו מישהו נע במהירות האור בעוד שהאחרים לא באותו קו זמן כך שהזמן שעובר האדם במהירות האור הוא חיובי (יעני זז קדימה ולא אחורה כמו שעובר פרקר), בגלל שלאותו אדם שנע במהירות האור הזמן עובר בצורה ממש איטית בהשווה לאלה שלא, האנשים שאינם נעים במהירות האור בחיד איתו מזדקנים הרבה יותר מהר מאשר אותו בן אדם.

Master Yoda

New member
שלושתכם צודקים../images/Emo153.gif

פרקר דיבר על זה אם אולגה. הוא הראה לה כל מיני חישובים שלו שזה יצא שהוא חי שנה וחצי על כל שנה שכל השאר חיים, אבל, בגלל שהוא טס במהירות האור הוא נהיה צעיר יותר... אז הוא קיווה שהיא תגיד לו איזה אחד מהתרחישים קורה, והיא לא ממש ענתה לו לעניין. כנראה שהם לא יודעים.

זה בדיוק מה שרציתי להגיד....

פרקר כבר דיבר על זה אם אולגה ובסיכום... הוא נהיה יותר צעיר...

Master Yoda

New member
לא....../images/Emo153.gif

בסיכום, הם לא ממש יודעים אם הוא נהיה צעיר יותר או שהוא מזדקן באמת כמו כולם.

Sandro

New member
אז זה מפגר..

כי אם יש 80 פרקים.. אז הוא מזדקן ב800 ימים? ויש פרקים שהוא חוזר כמה פעמים בזמן.. אז בעצם פרקר שלנו בעצם היה צריך למות מזמן...

אמיר ט

New member
חישוב מתמטתי פשוט :)

אם יש 80 פרקים אז הוא הזדקן ב 560 ימים שהם בערך שנה וחצי...

למעלה