יש לי שאלה!

dancing machine

New member
יש לי שאלה!

ואני בטוחה שכולכם תדעו לענות לי עליה..... אוקיי אני ממש חייבת לדעת איך קוראים לכל הדיסקים שמייקל הוציא לפני off the wall ואם אפשר גם לפני הסדר+ שנת ההוצאה שלהם......... תודה רבה רבה!

©Dangerous©

New member
תשובה ../images/Emo13.gif

תחילת הג´קסון 5 ! Diana Ross presents the J5 - 1969 ABC 1970 Third Album - 1970 Christmas Album - 1970 Maybe Tomorrow- 1971 Goin´ back to Indiana - 1971 Looking through the windows - 1972 Skywriter - 1973 Get it together - 1974 Dancing Machine - 1974 Moving Violation - 1975 Joyful Jukebox Music - 1976 תחילת הג´קסונים ! The Jacksons - 1976 Goin´ Places - 1977 Destiny -1978 Triumph -1980 Live 1981 - אלבום של ההופעה החייה שלהם Victory - 1984 2300 Jackson Street - זה לא סינגל אלא אלבום - שנה 1989 וכמובן מייקל ג´קסון - מלך הפופ תחילת הדרך ! Got to be there - 1972 Ben - 1972 Music & me - 1973 Forever Michael - 1975 Off the wall - 1979 Thriller - 1982 Bad - 1987 Dangerous - 1991 HIStory - 1995 Blood on the dance floor - 1997 Invincible - 2001 ***עכשיו אני מקווה שאת שמחה כי הלכה לי היד..חחחח....תהני :)***

dancing machine

New member
יווו עדי! + שאלה נוספת!

תודה רבה רבה!!!!!!!!!!!!
עכשיו עוד שאלה................. יש לי דיסק שאני לא בטוחה שהוא music & me מישהו יכול להגיד לי איך הוא נראה ואם כתוב עליו star collection ?

©Dangerous©

New member
היא התמונה של האלבום

Music & me "מוזיקה ואני" - האלבום ה-3 בתחילת דרכו של מייקל :) והשירים הם : With a child´s heart Johnny Raven Up again All the things you are Happy Too youog Doggin´ around Euphoria Morning glow Music & Me הינה התמונה של האלבום (1973)

dancing machine

New member
תודה רבה עדי!

אז מסתבר שיש לי מעין אלבום חיקוי של מיוסיק אנד מי...... יש בו את השירים בסדר הזה: rockin´ robin Johnny Raven Shoo be doo be doo da day happy too young up again with a child´s heart aint no sunshine eophoria motning glow music and me all the things you are, are mine cinderella stay a while we´ve got forever לעוד בנאדם בעולם יש את הדיסק הזה????? חחחחחח

©Dangerous©

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif

אוווו.....חבלל... לי יש את כל הדיסיקים של מייקל מתחילת "אוף דה וול" - Off The Wall אמייתים ! אני רונה רק אמייתים ! :) טוף , שמחתי לעזור.. ביי ביי

dancing machine

New member
חחחח רק אל תבכה!

זה לא צרוב זה אמיתי....... קניתי אותו באיזה חנות יש שניה בתל אביב ב-20 שקל והוא שווה כל שקל :)))

למעלה