יש לי שאלה...

Shir Life

New member
יש לי שאלה...

איך אתם מעריצים זמרת שמעתיקה? (במיוחד ממראיה קארי...) לא מנסה להתחיל מריבה או משהו... בשביל זה יש אנשים אחרים... אני באמת שואלת...

roimc

New member
שיר...

למה אנשים גונבים, שודדים רוצחים? מאותה סיבה חח

Shir Life

New member
חח רועי....

טוב אאני לא אגיד, כי לא באתי לריב... באתי כדי לקבל תשובה... ???

roimc

New member
בואי אני אגיד לך מה עומד לקרות:

מעריצי ג´ניפר לא מתוחכמים במיוחד והשיטות שלהם מאוד פשוטות: 1) ייתעלמו מההודעה שלך לחלוטין. 2) יגידו שלא אכפת להם שמאריה יש 7 אוקטבות ומנעד קולי רחב, שהאלבום האחרון שלה לא הצליח (אפילו שהוא מכר כמעט כמו JLO מ-2001). מעניין במה הם יבחרו הפעם...

Shir Life

New member
חחחחח

אני כל כך רוצה להגיב!!! כל כךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אבל אני לא רוצה לריב... אני בן אדם נחמד...

מרב881

New member
אההה...

כן, מראיה מכרה כמעט(ממש...) כמו ג´ניפר. כשחושבים על זה הם מאוד דומות... שתיהן לטיניות (או לפחות אלו השמועות שמראיה מנסה להפיץ...) שתיהן בטוחות שבעלן לשעבר שולח בלשים שיעקבו אחריהן ושתיהן שרות שירים שרק כלבים מסוגלים לשמוע. חוץ מזה, תסבירו לי בבקשה כמה טימטום צריך כדי להיכנס לפורום מעריצים ולרדת עליהם?

roimc

New member
לא יורדים על ג´ניפר

את מודעת לזה שג´ניפר בשיא שלה עכשיו ומוכרת מעט יחסית נכון? מאריה קארי אף פעם לא תגמור ת´קריירה כי יש לה ת´קול שלה ועד היום היא מכרה מעל 150 מיליון אלבומים כשהכי נמכר שלה הוא 28 מיליון בכל העולם. עוד שניים מכרו מעל 20 מיליון... ג´ניפר מכרה 6 או 7 מיליון מכל אלבום ברחבי העולם אבל אין לי כוח להתמקח איתך, אם את מוצאת בג´ניפר מושא הערצה אז לבריאות. אני לא יודע מה עם ג´ניפר, אבל בעלה לשעבר כן שלח אחריה בלשים ועובדה שאיכשהו ג´ני השתמשה בסימפול שלה.

eranmc

New member
חחחחחח *נשפח על הרצפה*

אני מאחל (באמת מכל הלב) שג´ניפר תמכור כמו מראיה או כל זמרת אחרת. לפחות רבע שזה בחישוב מהיר אמממ 150 מיליון חלקי 4 אה טוב 37.5 מיליון. וכן כן אתה חושב שהם באו לרדת על ג´ניפר? WELL מזמן הפסקנו להתייחס לדברים הקטנים (גניבות שירים, השמצות, קנאה וכו´) ולהתמקד בדברים החשובים (האלבומים החדשים של שתיהן). אה וסתם לתת לך אינפורמציה קטנה 3 האלבומים + הסינגלים של ג´ניפר לא מכרו כמו האלבום הראשון של מראיה (יותר מ 19 מיליון) או האלבום (של MC) שהכי פחות הצליח בהמלך ה 90 שלה
בכל אופן אמרו שבאלבום הבאה של מראיה שיצא בעשרה לדצמבר השנה יהיה דואט עם זמר/ת שמתחיל/ה ב J... וכן בתעשיית המוזיקה הכל לא שגרתי, אולי אחרי השנאה יהיה דואט, אולי לא.

מרב881

New member
אני לא מעריכה את ג´ניפר

אני לא מעריצה אף אחד, אבל אני מעריכה אותה הרבה יותר ממראיה קארי ופשוט הייתי חייבת להגיב. מראיה קארי נמצאת בתודעה של הציבור כבר 10 שנים בערך (לא זוכרת כמה אלבומים היא הוציאה) ואילו יחסית למראיה ג´ניפר נמצאת בתודעה הציבורית (בתור זמרת) מ-99 בערך. ולא אתה לא יורד על ג´ניפר אלא על המעריצים שלה- " המעריצים של ג´ניפר לא מתוחכמים במיוחד...". בתחילת הקריירה שלה מראיה באמת הייתה בשיא, אבל עכשיו זה נראה כאליו היא לא יודעת מתי לפרוש.

eranmc

New member
אה סבבה מקובל עליי ../images/Emo13.gif

ותדעי לך שיש לי בבית דברים של ג´ניפר שנראה לי להרבה מאוד אין כאן, הייתי שרוף עלייה

roimc

New member
את בת 14 נכון?

כאפרה היית בת שנתיים שמאריה התחילה ת´קריירה אז מה בכלל הבנת אז, ולא הקליפ שהיא בבקיני רוקדת בחוף זה לא ההתחלה שלה בכלל, זה 7 שנים אחרי אז כלומר לדעתך היא הייתה בשיא עד לפני שנתיים-שלוש. נכון. ורק להוכחה למכירות של השנים האחרונות: BUTTERFLY 1997 - 15 MILLION #1s 1998 - 16 million RAINBOW 1999 - 12 million לעזאזל אפילו האלבום חגמודל שלה מכר 13 מיליון!! חח אבל אם את מחבבת את ג´ניפר אז סבבה לך לדעתי אין בה כלום.

eranmc

New member
חחחחחחחח

חוץ מגליטר והאוסף האנונימי כל האלבומים עברו את מכסת ה 11 מיליון נכון?

מרב881

New member
אני

לא נכנסת לדיונים (כן, דיון. לא, לא ויכוח) בלי לדעת על מה אני מדברת. ואולי הייתי בת שנתיים ולא הבנתי אז אבל היום אני מבינה טוב מאוד...

למעלה