יש לי שאלה

סיון b

New member
יש לי שאלה

אני מתעמלת בסטודיו C כבר כמה שנים. האם במהלך תרגילי הבטן אפשר להעלות איכשהו את רמת הקושי? שרירי הבטן שלי חזקים, והייתי רוצה להגביר קצת את הקושי... איך ניתן? תודה!

Einatm

New member
אפשר לצרף פלטת משקולות בעליה

אבל בסטודיו C לא מאמינים במשקולות, לא?

סיון b

New member
אנחנו מתעמלות עם משקוליות

דווקא, כאלה שנכרכות מסביב לשורש כף היד או הרגל. אז בתרגילי בטן אני צריכה לשים אחת כזאת על הבטן או על החזה?

Einatm

New member
תנסי לשלב משקולות יד של ק"ג או 2

בעליה במהלך תרגילי הבטן, כשבעצם המשקולות כאילו מונחות על הכתפיים ומשם מורמות..

סיון b

New member
אנחנו מתעמלות עם משקוליות

דווקא, כאלה שנכרכות מסביב לשורש כף היד או הרגל. אז בתרגילי בטן אני צריכה לשים אחת כזאת על הבטן או על החזה?

לסיון דחוף!

האם שיטת קלנטיקס מצרה היקפים? את יודעת מה ההבדל בינה לבין שיטת עיצוב רגילה? איזה תוצאות השגת? יש לי את הספר התרגילים שם משונים ומחברת הספר לא מליצה להוסיף משקולות. בסטודיו סי שיניתם קצת את השיטה?

cagiva

New member
סיון

אם כאמור את רוצה להקשות על בטנך ואת כן נעזרת במשקולות אז אני אתן לך שתי אופציות: 1.לקחת משקולת כבדה יותר(כמובן..) 2.לשים את המישקולת מאחורי העורף או אפילו לפשוט ידיים ולהחזיק את המישקולת באויר מאחורי הראש-דבר שיגדיל את זרוע המשא שלך ויקשה על בטנך המסכנה ש"תצעק" לעזרה(יותר רחוק=יותר קשה-את יכולה לשחק עם זה). מקווה שלזה התכוונת. ה-cagiva

wakka

New member
לדעתי

הכי נוח זה להחזיק משקולית יד מאחרי העורף, וככה גם יש לך אפשרות רחבה יותר לשחק עם המשקל. ודרך אגב מה שאמר cagiva בקשר למומנט שתצרי עם הרחקת המשקולת מהראש, נראה לי שזה לא פרקטי, כי זה ממש לא נוח לעבוד בצורה כזאת...לא?

Einatm

New member
אם יש שיטה שבאמת מראה תוצאות

ומהר זו שיטת קלנטיקס, אמהמה.. היא משעממת ולא כל אחד יכול להתמיד בה.

למעלה