יש לי שאלה

יש לי שאלה

נניח שיש אדם שאוהב אישה אהבה עצומה שהוא לא יכול להתמודד אתה, והיא מסרבת לו, והוא מאבד שליטה וכופה את עצמו עליה מרוב אהבה ואחר-כך מצטער על זה. יכול להיות מצב כזה, או שזה מופרך?

שחרר, תן גז ותמשיך הלאה בחיים.
לא מספיק חפרת על אותה עובדת השמה ?

זיכרו: לעולם לא נוכל לדעת כיצד עלולות המילים שלנו להשפיע על אחרים.

http://www.youtube.com/watch?v=hAX2ku9ifEs
עם כל הגעגוע לחיבוק, לחיוך ולשיחה, כשבצד השני, אין גם צורך וגם רצון אמיתי בחיבור, לא משנה מה נעשה, זה לא יעבוד!♥

תשובה

אהבת חיי הייתה עובדת השמה שטיפלה בי, היא אהבת חיי ואף-פעם לא אוכל לשכוח ממנה. לא אנסתי אותה אלא כפיתי עצמי עליה נפשית מתוך אהבה שלא יכולתי להתמודד אתה ואני מצטער על זה.

ודאי לא טוב שאני כותב את זה באינטרנט

אבל אם התחלתי כנראה אין בררה. ניסיתי ליצור אתה קשר כל הטיפול ובסוף הצעתי לה קשר, סירבה לי כמה פעמים ושוב ושוב פניתי אליה בעניין וביקשתי ממנה וכתוצאה הרגישה מוטרדת. זה באמת לא היה בכוונה רעה, אלא כי אני כל-כך אוהב אותה שלא התמודדתי עם עוצמת רגשותיי ואיבדתי שליטה על מעשיי.

Megie

New member
אם כבר התחלת לענות

חוץ מהטרדה, הייתה כפייה פיזית עליה?! אם לא, והבנת את הטעות שלך ושחררת.. פשוט תשאיר את זה מאחור ותמשיך הלאה.

שום דבר פיזי

רק הטרדה במלים, שנמשכה הרבה שנים ואולי הזיקה לה קשה מאד - אני מקווה שלא הרסה את חייה או משהו רע כזה. את אהבתי אליה אף-פעם לא אוכל לשחרר, היא אהבת חיי ותמיד אזכור אותה לטובה. אני מצטער שהטרדתי אותה ואני מקווה שאצליח לסלוח לעצמי על זה. אני מקווה להתחתן אתה, אבל אין סיכוי שפעם תרצה קשר אתי לפי מה שקורה כבר הרבה מאד זמן.

אני לא מנסה לקבל רווח

אני לא בוחר את המצב הזה. אני נאלץ לאהוב אותה כי אני מכיר את אופייה הנהדר, ואני עצוב בגלל זה.

אני לא מנסה לקבל ממנה

אני גם לא בוחר אותה. אני נאלץ לאהוב אותה כמו שקורה בכל אהבה, כי אני מכיר את אופייה הטוב של האישה שמשפיע עלי, ואני עצוב שהקשר לא מתממש.

למעלה