יש לי שאלה

Get up kids

New member
יש לי שאלה

היי אני חדש פה וראיתי קצת הודעות אז כל העניין פה נראה לי רציני ומגניב. הסתכלתי קצת באתר בעברית על קריסטלים וראיתי שם אבן שמצאה חן בעיני מאוד- כלצית כתום. איפה אני יכול להשיג כזאת אבן? כמה היא עולה? איך אניח משתמש בה? תודה GET UP KIDS

stoneage

New member
ברוך הבא לעולם הקריסטלים !

כלצית כתומה היא אבן זולה יחסית שניתן להשיגה (כמעט) בכל חנות אבנים. לרוב היא מופיעה בצורתה הגולמית וניתן לזהותה באמצעות התחושה השמנונית שלה. צבעה לרוב כתום חזק מאוד. מחירה של אבן בגודל של כ 4 ס"מ 8-20 ש"ח פחות או יותר, תלוי במשקלה ובחנות בה אתה קונה. ניתן לאחזה ביד, להניח ליד המיטה, מתחת לכר (במידה ואין בעיות שינה), להניח במקום שמבלים הרבה זמן. תלוי במטרה ובאינטואיציה.

stoneage

New member
תכנס לאתר שיש אליו הפניה בראש

הפורום. או שתספר לי איפה אתה בארץ ואכוון אותך. ישנן חנויות רציניות עם מבחר גדול באילת, ערד, ר"ג, ירושלים,נתניה, וזכרון יעקב.

stoneage

New member
חנויות בערד ואילת

בערד: שם החנות:פרוייקט זטה. בעלים: אוריון וליאנה: מיקום: קניון ערד טלפון 08-9973433 באילת: שם החנות: מיסטי כאן. בעלים: שרית. טלפון 08-6344044 08-6333062 בשתיהן מבחר גדול של אבנים. הן מקפידות לרכוש אבנים ממקורות טובים בלבד ואינן מתפשרות על איכות. בשתיהן נחמדים מאוד (גם העובדים) ורמת השירות גבוהה ואמינה

למעלה