יש לי שאלה

אוסי 29

New member
יש לי שאלה

האם גילוי מוקדם של אוטיזם, עוצר את ההתפתחות שלה? היום ראיתי פרסומת בטלויזיה על אוטיזם ובפרסומת היה סוג של פנייה להורים להיות יותר מודעים ועירנים לעניין התקשורת ואז הם ציינו ש"גילוי מוקדם של אוטיזם מונע או עוצר את התפתחות האוטיזם" מישהו יכול לומר לי למה הכוונה? האם באמת ניתן היה לעצור את ההתפתחות של האוטיזם אצל בני אם הייתי עולה על כך בשלב מוקדם יותר???? אני פשוט יושבת פה עם נקיפות מצפון נוראיות ממתינה לתשובתכם ..... בתודה מראש כמובן........

מרב געש

New member
ניסוח אומלל ומטעה, הדבר היחידי שאפשר לעשות

כשמגלים זה להתייחס לקשיים של הילד ולהתחיל לסייע לו. זה לא איזה תהליך ניווני שאפשר היה לעצור אותו. ורבים מאיתנו עוברים את שלב ה"אם הייתי מגלה קודם יכולתי להתחיל לטפל קודם" - יקירתי, זה חלב שנשפך, גילית, ועכשיו את עושה מה שאת יכולה - זה הכי טוב שיש. אל תתעסקי בנקיפות מצפון, מיותר, את זקוקה לכל האנרגיות שלך למעשים טובים וחשובים.

מצפון נקי יש רק למי שלא משתמש בו. אם יש משהו

שמפריע מאוד לשיקום של הילדים שלי, זה תקופות הדכדוך שלי (הדכדוך לא נובע מהם). אין טעם לשבת ולבכות על החלב שנשפך ואין טעם להתאים את הציפיות שלך משהו שמישו חרז באיזה משרד פרסום. מה שחשוב זה איך מנצלים את הרגע הזה כדי לעזור לילד. לעזור לילד לתפקד טוב יותר. לעזור לילד להיות מאושר. לא לעזור לילד לעמוד באילו שהם סטנדרטים ערטילאיים ממשרד פרסום. גילוי מוקדם עוזר לתחילת שיקום מוקדם ומוצלח. שיקום, ברוב המקרים, הוא צמצום הנזקים של הלקות ועידוד מנגנוני הפיצוי שלה. הוא לא בהכרח צמצום של הלקות עצמה. גילוי מוקדם הוא חשוב מאוד אבל האופטימיות חשובה ממנו שבעתיים.

רחל119

New member
מצטרפת לקודמי

מילת המפתח בשאלה שלך היא שהגורם המפרסם הוא גורם פרטי! (מפנה) שדורש מהמשתתפים בתוכנית שלו הון כסף, אז הוא מנסה להצדיק את הסכום באחיזת עיניים של 'עצירת' האוטיזם. להתעלם! ולהמשיך הלאה. אנחנו יכולים לעזור לילדים שלנו, וכמה שאנחנו מתחילים יותר מוקדם - כך עדיף, אך מפה ועד התימרות לעכב או להעלים....

למעלה