יש לי שאלה...

exit_from_here

New member
טעות נפוצה למדיי....

גם אני חשבתי כמוך בהתחלה ולכן לא הלכתי אבל אחריי שיעור ניסיון מקרי למדיי הבנתי שזה מקום מצויין לפירוק מתחים ועצבים (אל תשאלי איזה כוח זה נותן-תנסי
) לפגוש אנשים...פלוס חיטוב הגוף פיתוח שרירים סיבולת לב ריאה גמישות וכו´...ויש עוד הרבה דברים הרגשה טובה זה חלק מאוד מרכזי בכל הענין,חוץ מזה שזה דרך מצויינת להעביר כמה שעות אחר הצהריים כל שבוע.

Nut420

New member
הקטע של חדר כושר

זה לפתח שרירים ולחטב את הגוף

sowhatt

New member
מזתומרת מה הקטע

טוב, אם היית מתאמן לא היית שואל את זה.....
. עצה שלי תתחיל ללכת. כמו שאחר כתב פה, זה מקום טוב להוציא מתח ועצבים. חוצמזה שזה די מהנה להיות... ומה זאת אומרת "חוץ מלפתח שרירים ולחטב את הגוף"? למה מה, לא מספיק טוב? חוץ משרירים ופיתוח גוף אפשר לשפר את הכושר והסיבולת אגב.

קודם כל אני בת... ודבר שני

אני לא רוצה שרירים כי לדעתי זה לא יפה לבת... ולחטב את הגוף אני לא צריכה אבל אם אתם אומרים שכדאי לנסות בכל זאת אז סבבה

exit_from_here

New member
הצעה

תתקשרי לחדר כושר שהכי טוב ורווחי לך בסביבה ותבקשי להגיע לשיעור ניסיון או אם יש לך מישהו שאת מכירה שכבר שם תבואי איתו פעם(כל חדר כושר שמכבד את עצמו נותן שיעור ניסיון או שניים חינם) תראי אם טוב לך...כן כן לא לא... בהצלחה

Nut420

New member
פתרון בשבילך

עם אתה לא רוצה שרירים כי לדעתך זה לא יפה לבת (ואת טועה) ולחטב את הגוף את טוענת שאת לא צריכה אז פשוט אל תלכי לחדר כושר, הא איך הרעיון שלי ?

איתי1122

New member
לא לשכוח שאחרי אימון

בחדר כושר יש הרגשה ממש טובה שעשית משהו ולא סתם ישבת בבית וראית טלויזיה. חוץ מזה, אני אוהב איך שהרבה בנות שם מסתכלות לי במבטים חרמניים על הידיים כשאני מרים משקולות

פחחח...אצלנו אין

יותר מדי בנות... אבל תמיד יש את הבנים שמסתכלים במבטים חרמניים

למעלה