יש לי שאלה

zero500

New member
יש לי שאלה

טיפלתי ברייקי והמטופלת הרגישה את עוצמת הטיפול , הרגישה רוגע ושינה עמוקה אפילו. אבל למחרת קמה חולה עם חום ואנגינה וכו'. אני הגדרתי זאת שהטיפול הוציא החוצה דברים חבויים ועצם זה שנשארה בבית שלושה ימים אומר שהייתה זקוקה למנוחה הזו, להפסקה ממה שלוחץ אותה במהלך היום . מה דעתכם? אשמח לשמוע.(כי מציק לי הנושא) יש לציין שקודם הטיפול התלוננה על עייפות ,עצבות ומצב נפשי ירוד, וחוסר מוטיבציה. תודה ושבת שלום לכולם. אור

eitanreder

New member
לדעתי פשוט למדי

ידוע שהרייקי מזרז תהליכים. המטופלת היתה זקוקה למנוחה כל שהיא. ולכן הופיע חום שהיה מגיע בכל מקרה,ותנן לה את הזמן הדרוש להתמודד עם מה שזה לא יהיה.

נועיק

New member
נפלאות דרכי הרייקי

אני רושמת תמיד למה אנשים באו. מה הסיבה בגללה רצו טיפול. אחרי שבוע שווה לבדוק מה מצבם באותו יום ביחס לתלונה איתה הגיעו בהתחלה. תמיד יש שינוי, ולפעמים השינוי עובר דרך מחלה כלשהי. באופן אישי אני לא אוהבת ריאקציות, בטח לא מחלה כתוצאה מטיפול, ולכן מכוונת שהטיפול יהיה רק לפי יכולת הקיבול של המטופל. אם היא היתה חולה ממילא, אז יתכן והמחלה יצאה החוצה, אבל אם היא חולה בעקבות הרייקי, אז ליתכן שהטיפול היה אגרסיבי מדי בשבילה להכיל. מעניין לשמוע מה אתה חושב על זה.

zero500

New member
ראשית תודה לשניכם,

שנית אני גם לא אוהבת ריאקציות , לא נעים וגם הייתה לי אי נוחות מסויימת בעקבות כביכול התוצאה של הטיפול... לא . היא לא הייתה חולה קודם \רק התלונות שרשמתי בהודעה.ומאד רצתה ושמחה על הטיפול. בשבוע הבא אבדוק את ההרגשה שלה. אם משהו השתנה.בהרגשה הכללית. בפעם הבאה ובכלל אכוון שהטיפול יהיה לפי יכולת הקיבול של המטופל.(מצד שני אנחנו יודעים שאין מנת יתר ברייקי) תודה רבה אור

eitanreder

New member
דעתי ודעתי שלי בלבד !!!

ברייקי אין מה לכון ומה לנסות לשלוח לתופעות מסויימות,ואני חוזר על עצמי כבר שנים.אם הרייקי אכן נחשבת לאנרגיהחכמה היא תדע לנתב את עצמהבדיוק למקום שצריך לזמן הנכון ובעוצמה הנכונה. וכל השאר זה סוג של אגו. אנחנ ולא משפיעים בכוח המחשבהעל זרימתו של הים,לדוגמא ..כי מכיר מישהי שכן ...

נועיק

New member
מנת יתר ברייקי

יש אפשרות של מנת יתר דרך הטיפול ברייקי, וצריך לשים לב לכך - האנרגיה תזרום לפי הנכון שלה, אבל... האדם המעביר את הרייקי מוסיף את האנושיות שלו לטיפול, זה החלק המתווך בין האדם לאנרגיה. חלק הכרחי, שיכול ליצור נזקים אם יש דאגה שמתווספת לטיפול, או רצון יתר לעזור, או כל דבר דומה. מאחר ואין ברירה אלא לטפל דרך אדם (אשמח להרחיב על כך אם לא מובן) הרי שהאדם המטפל צריך לשמור על נקיון מעבר האנרגיה בו. אחת הדרכים היא אכן לזכור שהרייקי נשלח אך ורק לטובתו העליונה של המטופל. דרך הבסיס היא להמשיך ולטפל בעצמך מדי יום, לפי נהלי הרייקי הבסיסיים.

לדעתי ...

היא הגיעה אלייך חולה-שימי לב שציינת כי היא היה התלוננה על עייפות- לווירוסים יש נטייה לדגור בגוף מס' ימים לפני שהוא צף בצורה של חום. נראה שהטיפול השפיעה עליה לחיוב, ממצב של לחץ ומצב נפשי ירוד היא סוף סוף חוותה רוגע ושינה , גם אם זה למשך הטיפול עצמו,הדקות האלו,ביחוד למי שלא רגוע שוות המון! אז כל הכבוד ! אין ספק שהיא זקוקה למנוחה - החום היה איתות של הגוף - לו דווקא של הרייקי,אני מאמינה שמחלות לא מגיעות סתם,אלה הגוף שהתייאש כבר החליט לנקוט במעשה קיצוני בכדי שבעליו ינוח... אם היית מציינת מצב שהיא לא הייתה חולה ונזקקה למנוחה מס' ימים למחרת הטיפול- אז יתכן שזה כתוצאה מהטיפול . שבוע טוב

zero500

New member
אורלירון1 שלום,

מאד שמחתי לקרוא תשובתך, הגיוני ובכלל שכחתי שהתלונה הראשונה הייתה עייפות, נוראית שזה לא אופייני לבחורה צעירה אבל אופייני כאשר מפתחים איזו מחלה. (כמעט לקחתי על מצפוני) תודה. תמיד טוב ונעים להתחזק עם עוד תובנות שלפעמים אנו לא רואים שבוע טוב אור

בהצלחה ועצה

ולגבי המצפון... מישהו מאוד חכם הזכיר לי פעם (איתן...) שאנחנו רק צינור להעברת אנרגיית הרייקי,אני בטוחה שתתקל בעוד מקרים של תופעות לוואי כתוצאה מהרייקי ותופעות שלא קשורות לרייקי (ככל הנראה) כמו המקרה שציינת,אף פעם אבל אף פעם אל תקח את התוצאות על מצפונך,זה לא קשור אלינו כמטפלים,כל אדם מגיב אחרת לטיפול ולרייקי דרכים משלו לטפל בדברים,רק הזמן יעיד על הצלחת הטיפול. ולעייפות אין גיל,צריך לבדוק את פשר העייפות,עייפות מאפיינת לחץ נפשי אבל גם מהווה תסמין להתפתחות מחלה וכו' ,יתכן ובמקרה של המטופלת שלך זה אפיון של שני המקרים . תמליץ לה במקביל לבצע בדיקות דם יתכן וגם מדובר במחסור של ויטמינים שבוע מבורך

אופס סליחה...

כל ההודעה נוסחה בלשון זכר למרות שאת נקבה... רק עכשיו שמתי לב...

zero500

New member
לא נורא, בכיף..., בדיקות דם הצעתי לה ותודה

על העיצה אבל בעצם הארת את תשומת ליבי ,שצריך להיות רק צינור נקי והרייקי יעשה את העבודה בדרך המיוחדת לו, איך שזה פועל ??כל פעם מפעים מחדש., לילה טוב

טיפול המשך

אם סומכת על ידיך הנאמנות הרי שתבוא המטופלת לטיפול מרגוע נוסף עד שכל ההרגשות שלא נעימות יפנו את מקומן צחי

למעלה