יש לי שאלה...

yael filan

New member
יש לי שאלה...

בריאן קיני, איך קוראים לשחקן? ולמה הדמות כזאת מעצבנת?

gale harld...

וכנראה שאת לא ראית מההתחלה ככה שאם היית רואה לא היית אומרת שהדמות מעצבנת...

yael filan

New member
צודקת

לא ראיתי מההתחלה... אבל אני מתכננת להפוך למכורה (והחברות שלי מתכננות להפוך אותי למכורה, ככה שאין מצב שאני לא אתמכר) אז שאני אבין, מי זה רנדי?

רינת4

New member
אוקיי-

רנדי-ג´סטין. הנער הבלונדיני. גייל-בריאן. והוא ממש לא מגעיל. הוא הכוכב של הסדרה. ולא נראה לי שאחרי שרואים פרק אחד וכמובן את גייל, אפשר להישאר אדישים לסדרה. ככה שזה לא ממש קשה להתמכר לסדרה...

u tell me abou it...

אני התמכרתי לסדרה אחרי פרק אחד בלבד.... ולמי ששאלה- בריאן קיני מתנהג בקשיחות ובקיריות בגלל שמגיל קטן הוא לא ידע מהי אהבה מצד ההורים. כל יום אבא שלו היה חוזר הביתה שיכור, והיה מרביץ ומקלל את בריאן ואמא שלו עמדה בצד ולא עשתה כלום...בריאן לא ידע מהי אהבת הורים, והוא הוא מסתתר בתוך הקונכייה שלו ולא נותן לאף אחד להתקרב אליו.ואף אחד לא ראה אותו אף פעם בוכה(אולי חוץ ממייקל שהוא חבר טוב שלו מגיל 14)... לדוגמה לקשר "המצויין" שלו עם אבא שלו: יום אחד גילה אבא שלו שהוא הומו, ואבא שלו,שהיה חולה בסרטן, אמר לבריאן שלו מגיע למות על מה שהוא. את מבינה? ההורים שלו אף פעם לא אמרו לא מילה טובה, אלא רק כל הזמן הטיחו בו עלבונות ואמרו כמה שהוא לו שווה כלום... אבא שלו גם לו ידע שיש לו נכד, עד שהוא בא לבריאן להתנצל על מה שהוא אמר לו... בקיצר הוא המשיך להתנהג בקרירות לכולם עד שהגיע ג´סטין, שהוא בסך הכל נער קטן שהחליט להכנס לאט לאט לחיים של בריאן, והוא הצליח בזה יפה מאוד...בעונה הזאת אם שמת לב, בריאן מתחיל להשתנות שהוא מתחיל להבין שהוא אוהב את ג´סטין... אוי, דיברתי יותר מדי...ביי

לא רק את שלך....

יש לי לפחות 50 דפים מודפסים על הדמות של בריאן קיני בעברית ואנגלית....

yael filan

New member
איזה עצוב!

אני לוקחת את דברי בחזרה ומתנצלת בפני התסריטאים (הגאונים) של הסדרה

yael filan

New member
הווווווווווווווווווווווווווווווווום

מותר לי לבכות?

InvisibIe

New member
ולמרות כל זה, הוא מעצבן

כל הזמן הוא תוקע מבטים עלק מהורהרים ורבי משמעות במקום לדבר, וזה נראה ממש לא אמין. הם מנסים להראות איך הוא מסתיר את הרגשות שלו ובלה בלה בלה אבל זה פשוט לא משכנע. התסריטאים צריכים לעשות משהו עם זה.

yael filan

New member
אני חושבת שהם עושים את זה טוב...

וגייל משחק את הדמות הזאת באופן מושלם, יש ל ואת המראה הקשוח של בריאן... נראה לי השחקן המושלם לזה

לא נכון...

איך את מצפה שהוא ידבר ויביע רגשות? נראה אותך אחרי התעללות כזאת מצליחה להגיד למישהו שאת מחבבת אותו.... ולדוגמה אדם שעומד לבכות, אבל זה מפדח אותו או משהו בסגנון יכול להסתכל ולחייך פתאום כאילו לא קרה כלום? אני בטוחה שגם בסדרות וגם בחיי היום יום זה לא קורה..

InvisibIe

New member
לא אמרתי שאני מצפה

אמרתי שהצורה בה הוא עושה את זה לא נראית אמינה. ולא כל מי שעבר דברים כאלה היה מתמודד עם זה כמו בריאן. זה תלוי באופי של הבנאדם.

אני התמכרתי עוד מהפרומו ((( :

איך אפשר שלא??? רואים שם את בריאן...( : טוב, אני לא אהיה מהבנות האלה שכל היום מהללות רק את בריאן כי זאת פשוט סידרה על רמה...

ראיתן את הפורמו באנגלית?

של הכי גאים בארה"ב של העונה ה-2? הוא מזה עצוב...רואים חלק מפרק 22 שבריאן רץ אל ג´סטין ושבריאן במועדון בפרק הראשון אדיש לכולם...

רינת4

New member
מה, את מתכוונת

לתמונה הזאת?(כשהוא אדיש במועדון...). וד"א: אני איתי פרומו לעונה אבל לא את זה... בפרומו שראיתי, כל שחקן עם בגד בצבע שונה ומאחוריו מסך באותו צבע, והם מתפרעים כזה או משהו... מאיפה ראית את הפרומו שדיברת עליו???

faith2

New member
יש לך מזל שמעיין לא נמצאת....אחרת..

הייתה בולעת אותך בלי מלח! באמת מזל...חחח.....
(וציבור הרחב שלא הבין: מעיין מעריצה את בראיין המוכשר שלנו)

למעלה