יש לי שאלה

RubenJones

New member
תלוי

מישו, התשובה מתחלקת. מבחינת תפישה מקובלת של העדפות מיניות - משיכה לקוקסינליות אינה קשורה לסאדו-מאזו. מצד שני, מבחינה קלינית, התשובה היא כן, בוודאי. אני מצרף הסבר קצר, בשפה קלינית תמציתית. אם ההסבר אינו נהיר או יש לך שאלות נוספות, שאל ואנסה להרחיב: המסר הרגשי שקוקסינל מעבירה הוא מסר של החלשה והסוואה. מדובר בגבר שהחליט להציג פן מוחלש הכולל הסוואה של גבריותו. המשיכה לכך נובעת מהצורך להתחבר למקום מוחלש אצל עצמך, אבל דרך השתקפות באחר/ת - כלומר לא באופן ישיר. יכולות להיות לכך סיבות אישיות רבות, אבל בסופו של דבר מדובר ביחסי תפקיד שיש בהם אלמנט מובהק של בחירה ב''חולשה'' או ''חוזקה'', וכמובן ההנאה האירוטית הנגרמת מהמפגש בין הניגודים הרגשיים הללו. זוהי תבנית מובהקת של יחסי שליטה וצורך בהם. מקווה שהארתי, R

A לוןA

New member
לי זה דווקא תמיד נראה מהצד

כמו איזושהי משיכה חד מינית שלא התגבשה. משהו כמו- אני כמעט הומו, אבל נמשך לנשים, אז משהו באמצע כזה. בכל מקרה, לא רואה קשר ישיר בין זה ל-BDSM.

Dan_Kap_

Active member
מאחר ואתה משתמש במונחים כמו "מבחינה קלינית"

שמא תואיל בטובך להסביר לנו מהי ההשכלה המקצועית שלך בתחום, במונחים אקדמיים, כולל הסמכות ורשיונות
בתודה מראש, דן קפדן

gidionline80

New member
מעבר

לסקרנות ורצון לחקור מיניות על גווניה אין כל קשר בין בדסמ למשיכה לטרנסים. זו טעות לספק פסיכולוגיה בגרוש בנחרצות שלא לדבר על מובהקות חסרת בסיס.

RubenJones

New member
גידי

גם אם הדעה שלי לא לא נוחה לך, אנא אל תתקוף אותי. אתה מוזמן לספק הסבר ממצה למשיכה ל''טרנסים''.

kohinoor

New member
יש לי שאלה בחזרה...

מה זה משנה?? אפשר לחשוב שבדס"מ זה איזה מועדון אקסלוסיבי, מחפשים "תנאי קבלה".... חחח....

A לוןA

New member
ודווקא תשובה ברצינות

יכול להיות שהבחור מחפש לחלוק את המשיכה שלו, או לדעת אם זה התחום לחפש מישהו שחולק איתו את אותה פנטזיה, והוא מברר האם זה המקום.

kohinoor

New member
אם זה נועד עבורי אז...

יששששששש!!!!!!!!!!!!!!! תודה! תודה! תודה! עכשיו אני מרגישה מיוחדת :D

kohinoor

New member
אההה... אוקיי....

כי כתבת את זה בתגובה אליי, ולכן התבלבלתי. כי אני 'פגרת. כן? חחח ;)

RubenJones

New member
ארגון גג לסטיות

קוהינור, שימי לב שעולם השליטה הפך למעין ארגון-גג לסטיות. כולם פתאום מוצאים פה את מקומם - זואופילים, אוהבי לייטקס, מעוכבים מינית ועוד אלף ואחד ''בעלי מקצוע''. בנוסף, כל עולם ה-וניל זולג בהדרגה לעולם השליטה. יש לכך מיליון סיבות שאת יודעת ואני לא אטריח את יושבי הפורום בהן. בכל מקרה, לא מדובר בתנאי קבלה, אלא בהבנה כי שליטה ויחסי שליטה זה תחום מובחן, אבל זו רק דעתי השמרנית כמובן. R

kohinoor

New member
כן, אתה צודק

אפילו אם שמרן משהו ;) ואני לא ממש אוהבת ארגוני גג. מעדיפה ייחודיות, אישית, אם לא קבוצתית. ואולי בגלל זה, תחת קורת הגג הרחבה והמתרחבת, לא מצאתי את שחשקה נפשי בו. נו שויין. תמיד יש תכשיטים D:

למעלה