יש לי שאלה..

NiTanya

New member
יש לי שאלה..

וסליחה אם כבר דיברתם על זה
איזה שיר אתם הכי אוהבים מהדיסק בהופעה ? (בכוונה לביצוע הכי טוב או משהו כזה בעע )

N a V e

New member
האמת שעדיין לא חשבתי על זה...

אבל בין המועמדים: להתראות נעורים אחכה לך בשדות גברת שרה השכנה היא התווכחה איתו שעות שלח לי מלאך אופטיקאי מדופלם תחזור תחזור

עטלף77

New member
אני בריא על המעבר בין...

ריקוד המכונה לאת לא כמו כולם "לאיש הזה שמנגן על הסקסופון והקלידים קוראים אבנננננררררררר חודורוווובב" אם אני רוצה לשמוע רק את הקטעים הטובים אני מגביר את הווליום שם את ריקוד המכונה ונותן לדיסק לרוץ הלאה............. כמובן שגם שאר הדיסק מצוין.

נוב 01

New member
גברת שרה השכנה

לפי דעתי זה השיר שבהופעה הם הכי משפרים אותו מהמקור השיר שהם הכי הורסים בהופעה לפי דעתי זה אנה

מה???

הביצוע של אנה בהופעה הוא מדהים!! ה-ר-ב-ה יותר טוב מהביצוע המקורי!! זה אחד הביצועים שהכי אהבתי בדיסק הזה חוצמזה אהבתי גם את הביצוע לעכשיו את בוכה וגם שלג צח ובדרך אל הים נחמדים.

יש כמה...

את לא כמו כולם - ביצוע ענק! אנחנו שניים תחזור תחזור לדעתי שלושת השירים האלו נשמעים ממש טוב חי.

N a V e

New member
ויש כמובן את המעבר הקטלני בין

היא התווכחה איתו שעות לשלח לי מלאך

NiTanya

New member
אופס שכחתי לכתוב את שלי..

הנה: גברת שרה השכנה את לא כמו כולם בן המלך תחזור תחזור וזהו.. ניראה לי..

שלמונזה

New member
גם לי יש

השיר הכי טוב בהופעה זה: עכשיו את בוכה! כי בדיסק של להתראות נעורים זה סתם דפוק... חוץ מזה גברת שרה השכנה כמובן, ואת באה לבקר! ואם אפשר לבחור מההופעה עצמה ולא מהדיסק אני בוחרת ברני בפריז שממש אהבתי את הביצוע שלו במופע האחרון!!!!

שלי...

בנות הים מצויין, והקטע בין היא התווכחה איתו שעות לבין שלח לי מלאך הוא מדהים. אבל לדעתי, רכבות הכי טוב בהופעה.

הממ לא מקורי, אבל

אז למה לי פוליטקה עכשיו! המעבר מהשיר הבינוני הזה, היה לי חלום, ופתאום, טאואואופטוטוטט (הקהל:יהההה!!!!) ובסוף שכל הקהל זועק, אז למה לי פוליטיקה עכשיוווו?!?! וגם ברחובות שלנו, הביצוע הרוקי יחסית, עם הפזמון היפה, ושוב הקהל שקורא: אההוווו!

למעלה