יש לי שאלה

efraty32

New member
יש לי שאלה

יש לי אחראית בעבודה שאני דלוקה עלייה וכל פעם שהיא באה אני מנשקת אותה ולפעמים אפילו קצת יותר מידי,גם ההתלהבות שלי די עצומה שהיא נמצאת בסביבתי , בקיצור..... לפני יומיים נישקתי אותה פעמיים והיא אמרה לי מספיק ומאד ניפגעתי ועקב כך וההתנהגות שלי השתנתה מן הקצה אל הקצה בקושי דיברתי איתה והיה קשה לי להסתכל לה בעיניים הרגשתי שהיא דחתה אותי ועל כן אין טעם לנסות לכפות את עצמי עלייה ולהתלהב יתר על מידה כי קיבלתי סירוב ,בקיצור היא התחילה לשאול אותי מה קרה ואם אני מסתירה משהו ולמה הפנים שלי עצובות , ואני לא גיליתי לה מה באמת עובר עליי יומיים לאחר מכן היא שוב באה ושאלה אותי מה קרה ואמרה שהיא מתגעגעת לאנרגיות שלי לאנרגיות העצומות שהיא כל כך אוהבת לפי טענתה ,ולמה אני לא מספרת לה ואם אני מתביישת ממנה ועקב כך אני לא מספרת. בקיצור לא סיפרתי לה אבל אני לא ידועת מה לעשות , וההתנהגות שלי איתה עכשיו היא די פאסיבית ולא מתלהבת בגלל שקיבלתי דחייה ואני לא מוכנה להשפיל את עצמי יותר וגם לא לספר לה שאני דלוקה עלייה כי היא האחראית שלי בקיצור איך ממשיכים מכאן?

בלוז10

New member
יחסים במקום עבודה

לא חושבת שזה הדבר הנכון לעשות ,גם אם היא היתה לסבית עדיף שתשכחי מימנה ותמשכי הלאה .

פאמקי

New member
ויותר מכך...

במה שסיפרת היה משהו פולשני, לא נעים... והיא הציבה גבול. גם התגובה שלך לגבול הזה היתה בעייתית, לדעתי. זה בסדר שמישהו/י מציב לנו גבול, ואם לא ידענו לשמור עליו בעצמנו, אנו צריכות לכבד את השמירה שלו (ה). לעיתים, אנו חושבות שאם אנו לא מדברות על הדברים, אפשר להמשיך אותם ו"אף אחת לא תרגיש". והעובדה היא שהיא הרגישה. הרגישה לא נוח, ואולי, היא אפילו לא ידעה מה לא נוח לה ולמה, אך היה לה לא נוח. מכאן, את יכולה ללמוד מזה שיעור ולחזור איתה ליחסי עבודה. סביר להניח שתשכחו מזה יותר מהר ממה שאת חושבת. בהצלחה.

efraty32

New member
תגובה

אז זהו שהיא הציבה גבול אז מקובל עליי בגלל זה שהיא באה אני לא מתלהבת וקופצת ושמחה ומדברת ללא הרף אני מתנהגת במתינות ומדברת על עבודה בצורה רצינית אבל לעומת זאת היא אומרת לי שהיא מתגעגעת לאנרגיות שהיו לי לארגיות שהיא כל כך אוהבת. אבל בגלל שהיא הציבה לי גבול אני הבנתי את המסר וזה או הכל או כלום כלומר היא לא רוצה אותי אז זהו נגמר אין טעם לקפוץ ולהתלהב ולנסות למצוא חן הקסם פג אני יודעת שהיא לא בעניין אז גם אני הצבתי גבול לעצמי .אז שלא תבוא אליי בטענות למה אני לא אנרגטית היא כביכול אמרה לא בזה שהיא אמרה להפסיק אז היא הפסידה את תשומת הלב שלי ועובדה שהיא עכשיו מתגעגעת אלייה והיא יכולה להמשיך להתגעגע.

תשובה קצת בוטה אולי

YOU DON'T SHEET WHERE YOU LIVE לא תמיד כדאי לקשור קשרים כאלו במקומות עבודה. לפעמים זה נראה כאילו זה הקשר שיכול להיות לכל החיים. נכון שהיו מקרים ואהבות שמחות, אבל הכאב שנגרם אם וכאשר לא שווה. אם היא טובה בעינייך היי ידידה שלה.

41מיקה

New member
מניסיון שלי ....

את צודקת ! מחשבה ותובנה יודעת על מה היא מדברת כנראה , וגם אני .... לצערי .

כלעוד

New member
כמו הרבה אחרות עברתי סרטים דומים

עם המכית בצבא, הרופאה, ועוד דמויות סמכותיות שכוחן בא להן בעיקר מעהמדה שלהן כלפיך, ושיתכן שבנסיבות אחרות לא היית סופרת אותן בכלל. לדעתי או שתספרי לה, ותסתכני בתגובה פושרת עד קשה. או שתרדי מזה לגמרי. תשאירי אותה רק כפנטזיה מאד מרוחקת שיהיה לך חשק לבוא לעבודה... אבל לא להמשיך לשגע את שתיכן ולפגוע בעצמך ובה. כבוד עצמי והדדי אמיתי, זה שם המשחק פה. (דרך אגב, עם המכי"ת הצליח לי, עם הבוסית זה נגמר רע. התרגזתי ונעלבתי על שטות והתפטרתי.)

efraty32

New member
היי

רציתי לשאול אותך האם אם הבוסית שלך היתחלת? ולמה זה נגמר רע? ולמה התכוונת בכך שכתבת שאני לא אמשיך לשגע את שתינו כלומר אותי ואת הבוסית?

כלעוד

New member
א]רתי יקרה

כן זה נגמר רע כי נעלבתי והתרגזתי ועזבתי בשגעון של רגע ולא מתוך שיקולים רציניים. והרגשתי רע עם עצמי שאני לסבית חרמנית מתוסכלת וממרומרת ולא מסוגלת לתפקד עניינית. לדעתי הבוסית שלך חשה באנרגיה משהו לא בסדר, והתנהגותך כלפיה לא צפויה. היא מוחמאת ונעזרת, ומצד שני מרגישה שאולי עשתה משהו לא בסדר כלפיך. זה מבלבל ומעיק. ולגבייך::את בטח מבינה שכל זה לא עושה לך טוב. עליך לשמור על חשאיות. ווסודות לפעמים זה רעל, ואת מערבבת חלב עם בשר: עבודה עם רומנטיקה, ואת בסוף הולכת לישון לבד. נו אז זה לא משגע אותך? מה לא מגיע לך קשר טוב? אין עוד בנות? אספר לך סיפור: בנערןתי היה לי ידיד נפש שטען שהוא א-מיני. לא נמשך לכלום.הייתי מתפשטת וישנה על ידו חופשי. הוא כל פעם נעלב ממני וכעס עליי ובסוף חתך ממני בגסות, ולא הבנתי למה.מה עשיתי לא בסדר הייתי חברה הוגנת ונאמנה. כשבגרנו הוא גילה לי שהיה מאוהב בי בטירוף. אהבתו הסודית גרמה לכך שהציק לי. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לדעתי האישית, או שתדברי איתה, או שתעזבי את זה. זו עצתי. ותחשבי טוב טוב כי זו פרנסה.

efraty32

New member
היי

כמו ילד בגן שמושך בצמה לילדה שהוא הכי הרבה אוהב ורוצה שתשים . לב אילו ......

למעלה