יש לי שאלה:

Get up kids

New member
יש לי שאלה:

אתמול הגעתי לפורום הזה (שדרך אגב הוא לפי דעתי הפורום הכי טוב באתר) וקראתי קצת ונכנסתי לקטע של חלומות צלולים. במקרה הלילה חלמתי חלום מאוד חזק ומציאותי ורשמתי אותו בבוקר ואפילו עד עכשיו אני נזכר בפרטים. הקטע הוא שאם בחלום צלול אתה יכול לראות הכל, אני מפחד להתקל בפנטזיות הכי מפחידות שלי, דבר שלא יהיה כל כך נעים לזכור... אנא השאירו תגובה

TheTML

New member
אין סיבה לפחד :)

שלום :) אמנם אני לא ממש מבין בחלומות צלולים (היו לי שניים, אבל רק באחד מהם הצלחתי לשלוט חלקית), אבל ע"פ מה שהבנתי מהאתר בנושא "חלומות צלולים", אתה קובע מה קורה בחלום! גם אם אתה נתקל בסיוט, אתה יכול "לתת לו בעיטה" ו"להעיף אותו לכל הרוחות". לפעמים צריך לצעוק יותר מפעם אחת (או לומר בכל רם) את הפקודה המבוקשת (כגון: "החלף רקע", או "החלף מיקום"), או שאתה פשוט יכול לדמיין דרך מילוט (כגון דלת שתופיע לפניך, וכשתפתח ותצא דרכה, תגיעה למקום אחר). לי אישית לא יצא לבדוק את השיטות האלו. אבל מקווה שאם תיתקל בסיוט, אז הן (השיטות הנ"ל) יפעלו. מקווה שעזרתי, TheTML

LucidGuess

New member
בעיקרון יש סיבה לפחד...

בחלום צלול הרבה פעמים קורה מה שאתה חושב עליו, אם אתה חושב על דודה שלך יש סיכוי גבוה שהיא פתאום תיכנס דרך הדלת, אותו הדבר אם תחשוב על זוג אריות רעב, יש סבירות לא קטנה כל כך שהאריות באמת יופיעו פתאום מולך... ואל תישכח שבחלום צלול הכל נראה לגמרי מציאותי ואפשר גם להרגיש כאבים ממש כמו במציאות, זה לא צחוק... מקווה שלא הפחדתי אותך, אתה בסדר? שב, שתה משהו.
Lucid

Variety

New member
חחחח (+תגובה)

למה אתה סתם מפחיד??? כמו שאפשר בקלות ליצור אריות, אפשר באותה קלות גם להבריח אותם בפקודה קולית או להפוך אותם לבלונים או פרחים או כורסה וטלויזיה 57.3 אינצ´, לשבת על הכורסה, להחליף תחנות ולהכנס לזאת שרוצים.

KEiN

New member
אריות??? מזה פה? ימיי הביניים?? ../images/Emo6.gif

אריות?? אני מדבר על דברים שמספיק לראות אותם (בלי שהם יגעו בך)- זה טראומה בלתי הפיכה...
הפחדים האלא... הורסים הכל...

LucidGuess

New member
לי נשמע דווקא רעיון נחמד, מה דעתכם?

תגידו משהו, מה דעתכם לנסות ליצור בחלום צלול אריה גדול ורעב מולכם, ולנסות להתמודד מולו בלי שום קסמים ותחבולות ממש כמו במציאות? כלומר ליגרום לאריה מפחיד וגדול להופיע מולכם בחלום הצלול, אבל לא להשתמש בשום טריקים כדי להעלים אותו או להביס אותו אלא פשוט להתנהג כאילו עומד מולכם ארייה אמיתי ממש, לדעתי זה יכול להיות מאד מעניין! וחוויה אדירה. מישהו מוכן לנסות?
Lucid

KEiN

New member
הדרך שבה הוא מזנק עליך

ואז קורע מעליך את מה שפעם היה צוואר. כל הדם הזה כל הכאב, השיניים והצפרונים האלא, איך שהן ננעצות בך, זה פשוט כיף לא נורמאלי! לא כך???

IVP

New member
אפשר להתכונן ככה לתחרויות בריצה../images/Emo6.gif

למעלה