יש לי שאלה

יש לי שאלה

האם מישהו מכיר הוסטל מומלץ בדבלין? [בסביבות ה10-16 יורו לילה]. תודה רבה למי שעונה!!!! אם זה לא הפורום המתאים, אני מתנצלת.

עוגייה

New member
אני חייבת לציין

שיש לך סגנון כתיבה ממש מגעיל. או שתעני לעניין או שאל תעני, ואם את כבר עונה לא לעניין אז לפחות שיהיה מצחיק/מעניין, אבל למה סתם לדחוף מילים כמו מחראה ציבורית, לא מובן לי בכלל. ועוד מבנאדם בוגר.

עוגייה

New member
השאלה אם את מבינה?

תסתכלי על התגובות לפרופיל שלך. אפילו לא ראיתי את זה לפני שהגבתי לך, אבל ברצינות, תתבגרי. ויותר מזה אני לא אגיב כי 2 ההודעות האלו הן גם ככה מעל למה שאני בדר"כ מקדישה לטרולים או וונאבי טרולים.

sirpad

New member
מנין לך שהיא בוגרת?

ותכלס, טרול או לא טרול, אולי כדאי לנסות את מכונת החיפוש גוגל, תוצאות בדף הראשון מביאות למציאת אכסניות במחירים שאת מחפשת. אז למה סתם לבוא לפה ולהציף בשאלות שלא קשורות לפורום? הפורום הוא לא פורום טיולים לחול, אלא פורום לישראלים שגרים בחו״ל. לא שיש איסור גורף חלילה על מי שאינו יורד, אדרבא יש מקום לכולם.

לפעמים להתייעץ עם אנשים עדיף על גוגל

וסליחה אבל אני לא הצפתי את הפורום. סך הכל רשמתי שאלה ונפתח שירשור בעקבות השאלה שלי. זה הכל.

RoyG NJ

New member
חברים יש מקום לכולם.

מותר לבחורה לשאול- אולי למישהו יש פרטים/ניסיון עם בתי מלון למרות שזה לא פורום תיירות. באמת שאין צורך לרדת לפסים אישיים.

למעלה