יש לי שאלה

ק ר ח

New member
יש לי שאלה

מי בא לחג האהבה בניצנים? וזה קשור למוסיקה שחורה: מוקי,פילון,סאב,הצל,ש"ס ועוד.... גלר אני יודע שאתה בא אז אל תענה

Bruce L

New member
אני בעקרון בא

אני רק עדיין קצת מפחש מאיזה פיגוע או משהו.

Super - Girl

New member
גם אני באה , הנה עוד פרטים ../images/Emo26.gif

* ביום רביעי, 24/7, פותחים את השערים ב-5 אחה`צ. ההופעות מתחילות בשעה 7 בערב ונמשכות עד שעות הבוקר. מופיעים: שייגעצ, הדג נחש, פאנקנשטיין, מוקי , פורטיס וברי סחרוף. הופעות קטנות: תמי ענבר, אורי ביילין, שרון רוטר, טל שגב. * ביום חמישי, 25/7, ההופעות מתחילות בשעה 9 בערב ונמשכות עד הבוקר. מופיעים: ג´נגו, סאבלימינל, שוטי הנבואה, חמי רודנר וירמי קפלן, עברי לידר ואביב גפן. הופעות קטנות: בתי, דניאל סלומון. * במות יום: פאנקייק, אלקטרה, פוסט פאניק, מג´יק, הבילויים, מלכת הפלקט ו... ש`ס. * מתחמים: קמפינג (שירותים, מקלחות), צ´יל אאוט, דאנס, צ´אי שופ (זולות מוצלות), מתחמי מזון, שוק אמנויות. * אתר הפסטיבל: האתר מאובטח 24 שעות ביממה. ניתן לרכוש עץ למדורות באתר הפסטיבל. שמירת חפצים סביב השעון. בסמוך לאתר תוצה ניידת מד`א. אסורה הכנסת כלי נשק, בקבוקי זכוכית, מצלמות ו... (שימו לב) - סמים. שעות הרחצה בים בין השעות 9 בבוקר ל-7 בערב, בתחום רחצה מוכרז. * הסעות מאורגנות: מוקד הסעות - 1800279555. כרטיסי השעה ניתן לקנות באתר האינטרנט www.on-your-way.co.il, או בטלפונים 800084/36-054, 411562-051, 411713-051. הסעות מאובטחות - תחבורה ציבורית: מודיעין אגד - 6948888-03. מתל אביב - קו 311, כל חצי שעה. מחיפה - קו 900/910, כל חצי שעה. מירושלים - קו 437, כל שעה. מבאר שבע (לאשקלון) - קו 353, כל שעה. * טלפון חוף ניצנים: 6722722-08. טלפון `פורום באר שבע` - 6278222-08. כמו כן, מכירה מוקדמת בכל חנויות טאוור רקורדס.

ק ר ח

New member
אני כל כך

אוהב אותך כרגע,תודה לך!!!!
מג´יק בבמות יום זה המג´יק המחושגז???

Super - Girl

New member
בבקשה ../images/Emo13.gif

ובקשר למג´יק אני לא בטוחה , כי אם הכוונה הייתה למג´יק "המחושגז" אני מניחה שהיה כתוב שהרביעייה מופיעים ולא רק מג´יק . וגם לא מזמן שמעתי בקצה שיר (נורא יפה!)וקוואמי אמר שללהקה קוראים מג´יק אז אולי הכוונה היא אליהם... בכל מקרה , כדאי לבוא!!!

TkTk

New member
בקשר לניצנים...

אני מגיעה!! אני חושבת שאין דבר יותר נחמד מלחגוג את היומולדת שלי עם הופעה של סאב(ב 25.7 יומולדת!)... יהיה אדיר,ללא ספק.

ק ר ח

New member
אססססה כיף לך

הלוואי אם אלוהים שומע אותי שאני יצליח להגיע!!!!

IMF

New member
ניראה לי גם אני יקפוף האמת

אה כן וניראה לי גם אורטגה מגיע אביחי(צוות איי אמ אף)

ק ר ח

New member
אחי

ברוך הבא לפורום קודם כל אז ככה: כרטיס עולה 169 שקל ותעשה חישוב כמה זה מהבית שלך לשלי באוטובוס ומפה באשדוד אפשר אפילו ללכת ברגל(ניצנים זה רבע שעה על החוף)

TkTk

New member
עלויות של כל העניין...

האמת יוצאות דיי יקרות... 170 ש"ח זה הרבה כסף(פאק,השנטיפי עלה לי פחות!!!), וגם ההסעות(אני לוקחת את ההסעות מחיפה,כי אין הסעות מהקיבוץ.אחחח,האפליה) - 70 ש"ח עבור שני הכיוונים. 35 ש"ח כל כיוון. סה"כ:240 ש"ח(וגירוד באשך). אך הבוקר העירה אותי אמי(שימו לב לשעה של ההודעה..בלאט) בבשורה המשמחת שזכינו בכרטיס חינם לניצנים דרך איזה מבצע בעיתון הקיבוץ. יפה לי לאללה כרטיס חינם!!!

למעלה