יש לי שאלה...

יש לי שאלה...

העונה הבאה של אי.אר תשודר בערוץ 3? מתי? עוד כמה עונות יש? קרטר לא הולך לשום מקום נכון???? אני אמות בלי ג´ון ג´ון...

שלמונזה

New member
תשובה

ברור שהעונה הבאה של אי אר תשודר בערוץ 3 כמו כל העונות! עוד כמה עונות יש אף אחד לא יודע! בנתים הסדרה מצליחה אז ממשיכים איתה. קרטר חתום לעוד הרבה עונות באי אר (נראה לי 5 שנים) אז אין לך מה לדאוג.

Gloria_Nathan

New member
מצד אחד...

יש עוד מישהי שקוראת ל´קרטר´ ג´ון-ג´ון, מצד שלי היא חובבת בריאן וג´סטין... לאן התדרדר העולם? לא סתם. ברוכה הבאה לפורום ומייקל נובוטני אימפריה! ואם כבר דברנו על זוגות יפים- לא נראה לי שיש זוג שיכול לנצח את סאם ואיינסלי...

אתה אוהב את מייקל?

טוב לכל אחד דעה משלו... ואל איזה זוג בדיוק דיברת? מהבית הלבן?

Gloria_Nathan

New member
את!! גלוריה זה שם של בת!!!!

וכמובן שאני אוהבת את מייקל! ובתור מישהי שאוהבת את ג´ון-ג´ון ואפילו קארבית אני מצפה ממך גם לאהוב את מייקל. האישיות שלהם כל-כך דומה! וגם במראה יש למייק-מייק יותר קווי דימיון משאר ג´סטין או בריאן. וכן, דיברתי על הבית הלבן.

אוקי...

דבר ראשון סליחה...את!!!! דבר שני : אני ממש לא אוהבת את מייקל והוא וקרטר שונים לגמרי!!!! קרטר מדהים וחמוד ויש לו את האופי הכי מתוק בעולם (חוץ מג´סטין..) והוא גם חתיך בנוסף לכל ומייקל אומנם נחמד ורגיש ועוזר אבל הוא שונה מאוד מקרטר... ואיך את יכולה להשוות בינהם בכלל????

Gloria_Nathan

New member
אוקיי, הרי לך תיאור מזורז של ג´ון

יש לו הערכה עצמית נמוכה, הוא ילדותי, הוא מאוהב בידידה שלו כנראה בגלל האפקט של משהו שהוא בחיים לא יוכל להשיג, הוא אוהב לעזור לאנשים, הוא מלאך! יש לו שיער שחור, עיניים מדהימות, חיוך...שאני אפילו לא יכולה לתאר וגוף נטול שרירים. עכשיו נעבור למייק-מייק: יש לו הערכה עצמית נמוכה, הוא ילדותי, הוא מאוהב בידיד שלו כנראה בגלל האפקט של משהו שהוא בחיים לא ישיג, הוא אוהב לעזור לאנשים, הוא מלאך!, יש לו שיער שחור, עיניים מדהימות, חיוך....שאני אפילו לא יכולה לתאר וגוף נטול שרירים. אותו הדבר או לא אותו הדבר? ( Gal- back me up here, would ya? )

~*~gaL

New member
בק יו אפ?!

"הוא מאוהב בידידה שלו כנראה בגלל האפקט של משהו שהוא בחיים לא יוכל להשיג" למה את כל כך בטוחה שהוא מאוהב בה בגלל זה? נכון, כתבת "כנראה", אבל זה עדיין אומר שאת חושבת שזה (אולי) ככה. ואני, לא חושבת ככה. הוא מאוהב בה כי הוא מאוהב בה, כמו כל דמות טלוויזיונית שמאוהבת בדמות טלוויזיונית אחרת. בכל מקרה - קרטר ומייקל אימפריה!!

Gloria_Nathan

New member
אההם אההם...

כמובן שאי אפשר לראות את זה בתוכנית, אבל כל הכיף הוא לקרוא בין השורות. ואם תעשי את זה תראי שזה לא משהו לגמרי לא בא בחשבון. (ואני לא אומרת את זה רק על אבי, זוכרת את לוסי? גם אותה הוא אהב והוא לא יכל להיות איתה...) תחשבי על קרטר, הילד של ההורים הכי עשירים שיכולים להיות שנותנים לו את כל מה שהוא רוצה מבחינה חומרנית, אבל שום דבר מבחינה רגשית כמו אהבה, תשומת לב וכו´. מה ג´ון-ג´ון לומד? שכדי לקבל תשומת לב הוא צריך ללכת אחרי דברים שהוא לא יכול לקבל. זה דם מתאים לסיפור על הפעם הראשונה שלו. ובטלוויזיה אין ´הוא מאוהב בה כי הוא מאוהב בה´- חייב להיות איזה שהוא תסביך כדי שיהיה מעניין.

~*~gaL

New member
את יודעת,

קריאה כזאת בין השורות היא לא תמיד צודקת, והיא דיי נוגעת לדיעה מסויימת. אפשר לפרש דבר אחד עם 1000 פירושים, זה לא אומר שכל ה1000 נכונים. אם את אומרת שזה מה שהיה לו עם לוסי (שאגב, הוא בכלל לא אהב אותה לדעתי **שימי לב שאני יודעת להגיד "לדעתי"), ואת אומרת שזה מה שיש לו עם אבי, את בעצם רומזת על כך שכל חייו הוא ירדוף אחרי נשים שהוא לא יהיה יכול להשיג, ובסוף ימות בודד. האשה היחידה שקרטר היה מאוהב בה בסדרה הייתה אנה, ואני לא יודעת אם ראית את העונה הרביעית או לא, אבל ניתן לראות זאת בבירור. והוא היה יכול להשיג אותה, הוא פשוט חשש נורא, ובסוף הוא איבד אותה ע"י שד רשע ומרושע הנקרא מקס. (עד היום אני זוכרת את הכעס הרב שעבר בגופי כל פעם ששעמתי/קראתי את שמו.) כל שאר הבנות (רוקסן/רינה/סוזן..), היו סתם חברות שלו. לא הייתה ביניהם אהבה. קרטר כבר אוהב את אבי שנתיים בערך, הוא אמר לה את זה (אולי לא בצורת "איי לאב יו", אבל אמר לה), היא אמרה לו את זה. הוא סוף סוף מצא מישהי שהוא אוהב באמת, וזה בלי קשה לזה שהוא לא היה יכול להשיג אותה, כי אם תשימי לב, כרגע הוא כן יכול להשיג אותה, כשאין את הבחור העונה לשם "לוקה" מסביבה יותר, ו*עדיין* רואים שהוא אוהב אותה. והוא *כן* יכול "להשיג" אותה. וכולי תקווה שהם הדאג וקרול הבאים. (ועוד מעט מישהו עוד יקום לי בפורום ויגיד לי ש*הם* לא אהבו זה את זו. נו, שיקום מישהו כזה.) יווו ג´ן, נראה לי שדברים שקשורים לאי. אר. ולבית הלבן אלו הדברים היחידים שאנחנו לא מסכימות עליהם.

Gloria_Nathan

New member
טוב...

אז בואי נשכח את הקטע הזה של ה"לא יכול להשיג". את מסכימה איתי שחוץ מזה מייק מייק וג´ון-ג´ון הם בערך אותו הדבר? ואני בטוחה שדאג וקרול אהבו אחד את השני- אבלל בבקשה! לא משנה לי אם מי ג´ון יהיה- רק שהוא ומי שזאת (או זה :) לא תהיה לא יהפכו לדאג וקרול!!!!

Gloria_Nathan

New member
אהה ועוד משהו...

שלחתי לך אי-מייל לפני כמה זמן? 5 שנים? למה את לא עונה?

~*~gaL

New member
אההה כן?

*רצה לבדוק*... אז חוץ מזה.. כן, הם דיי דומים. ולמה לא כמוהם? למה?

~*~gaL

New member
בדיוק!

(הכוונה למייקל - כי יש זוג שמנצח את סאם ואיינסלי לדעתי..)

Gloria_Nathan

New member
גל! את יודעת שאני ג´אם...

ככה שזה לא שאני לוקחת את הזוג האהוב עליי ומכניסה אותו בכל קטגוריה אפשרית. זה פשוט שסאם סיבורן ואיינסלי הייז הם שני האנשים שיש להם פוטנציאל נורמלי להיות ביחד הכי יפים בטלוויזיה! מה לעשות...

~*~gaL

New member
בטח שאני יודעת,

ואת יודעת שאני ג´אם וגם ג´וש/ג´ואי (כמה ג´.. אלוהים), אבל אבל.. כתבת סאם ואיינסלי! ולא ג´אם! זו.. בושה!

למעלה