יש לי שאלה...

mya 6

New member
אחרון!!

ספיידר וומן ידידת השכונה!
יוצא רומנו הקירח מהמחוזי לאלתר!
בקסטריט בויז שולטים!!!

שלמונזה

New member
הלללללללללללו

נפתח בתפוז לאחרונה פורום הכי גאים שיש, תעבירי את השרשור לשם!

mya 6

New member
בונוס!

אחרון באמת!! ספיידר וומן ידידת השכונה!!
יוצא רומנו הקירח מהמחוזי לאלתר!!
בקסטריט בויז שולטים!!

mya 6

New member
לא יודעת..

הם הלכו בעונה ה-1 לאיזה מועדון (מיותר לציין שבריאן עשה את זה כדי להרחיק את מייקל מדויד!!) ספיידר וומן ידידת השכונה!
יוצא רומנו הקירח מהמחוזי לאלתר!!
בקסטריט בויז שולטים!!

~*~gaL

New member
בעעע

מייקל/טד אימפריה! (לחוד, ביחד, מה זה משנה?!)

Gloria_Nathan

New member
אכן! וגם בלייק...ובלי קשר למי שאני

אוהבת- זה פורום איאר! לא אכפת לי שתשימו תמונה אחת של בריאן או ג´סטין או מייק-מייק או אפילו מישהו מתוכנית אחרת, כי יצא לנו לדבר על הנושא. אבל להתחיל שרשור שלם?!?! זה קצת לא במקום לדעתי.

mya 6

New member
תסקלו אותי באבנים...

ולמה בלייק?? הוא הרע בסיפור... ספיידר וומן ידידת השכונה!
יוצא רומנו הקירח מהמחוזי לאלתר!
בקסטריט בויז שולטים!!

Gloria_Nathan

New member
כל מערכת יחסים צריכה משברים...

ובגלל זה אניא והבת אותו- כי הוא רע שאי אפשר לשנוא אותו. (והוא גם כן מאוד דומה לג´ון, מה לעשות שכולם מתאימים פחות או יותר לאותו תיאור) תראי מדובר במישהו דיי מתוסבך, אני בטוחה שההורים שלו או אולי חברים שלו קיבלו מאוד לא טוב את זה שהוא גאיי, הוא סובל מהערכה עצמית מאוד מאוד מאוד נמוכה והוא מכור לסמים. אז נכון, הוא לא היה צריך לברוח מהמוסד גמילה ולעשות את זה לטד- אבל אני לא יכולה להאשים אותו כי...כי...כי... אי אפשר! הלוואי שיחזירו אותו לסדרה! הם הזוג שהכי אהבתי שם.

היי רותי...

מה נשמע מתוקה שלי??? רק בשבילך אני מוסיפה תמונה.... רק בישבילך....
נכון שהם מדהימים????

ERerERotem

New member
אוייייייייייייייייייי!!

זאת התמונה שאני הכי אוהבת יודעת?? הכי הכי!!! רגע, יש את התמונה מאותה סצינה שהם מתנשקים - אותה אני אוהבת יותר... בתמונה הוא בדיוק אומר לו ש"בשבילי אתה גיבור... לא משנה מה אחרים יגידו" נכון? טוב טוב.. (הגמד) זה הכל! רק שאלה... אני יכולה לקרוא לך כאן בשם שלך?? כי זה יעזור לי המון!!!!!! בראיין + ג´סטין = בראיין ג´וניור וג´סטינית!! חי חי חי!!

משוגעת שלי!!!!

רותי את כזאת משוגעת!!!! את יכולה לקרוא לי מה שאת רוצה אפילו כושים קופצים (מזכיר לך משהו???) love you !!!! נ.ב את באה לישון אצלי היום? כי מחר אני רוצה שנבוא לסבתא ביחד...

ERerERotem

New member
אממממ!!

כן אני זוכרת... את לא תוותרי לי לעולם על כושים קופצים נכון? חוץ מזה מי אמר שהם לא? אל תשפטי אף פעם על רקע גזע דת ומין!!! אממממ.... אם מישהו יסיע אותי אני אבוא.... אני רוצה לבוא... אם זה עוזר במשהו!! שימי את התמונה שבאה אחרי התמונה ששמת כבר שהם מתנשקים!!!! אל תשכחי מה אנחנו צריכות להביא מחר לסבתא!!!! תוכנית *נשהל"ו* יוצאת לפועל סוף כל סוף... קפריסין - HERE WE COME!!!!!!!

חי חי חי ../images/Emo23.gif

הינה התמונה שביקשת מישהו יכול להסיע אותך???? ואל תהרגי אותי אבל אני לא זוכרת מזה נשהל"ו ואני כבר מתה לטוס לקפריסין!!!!!!! מכבי חיפה אמפריה!!!! ומה זה צריך להיות החתימה הזאת??? חתימה זה אמור להיות משהו קצרצר ונחמד את רשמת שם מכתב!!!!!!!
סתם בצחוק...

ERerERotem

New member
מיכל

אין מי שיסיע אותי... אמא שלך במקרה בבית? את יכולה לארגן לי הסעה? אם לא אז לא משנה!!! את רוצה לדעת מה זה נשהל"ו? זה רשי תיבות של משהו שכדאי שאני אגיד אותו באם אס אן... ככה החתימות של כוולם ארוכות ויפות!! תקנאי! סתם!

ERerERotem

New member
נון בית!

הנה אתר שאת תאהבי של קרול... פירסמו אותו כאן בפורום אבל אני לא יודעת אם שמת לב... אני אישית בדקתי אותו - לא רע בכלל! http://www.geocities.com/er_ju/

למעלה