יש לי שאלה

יש לי שאלה

יש לי שאלה אליכן, יש לי חברה כמעט 5 שנים, שהכרתי אותה היה לה ניסיון רק עם גברים לדעתי ניסיון גדול מידי אבל זה לא רלוונטי כרגע
תמיד שאנחנו יוצאות לפאבים/מסיבות אני יודעת ומרגישה שהיא היתה דוקא רוצה קצת להיות משוחררת ממני וזה לא שהיא לא אוהבת אותי היא קצת מזכירה לי את שיין רק בזוגיות. אני לא רוצה שעוד כמה שנים היא תגיד לי שהיא רוצה לנסות אישה נוספת שאנחנו נהיה בגיל של בניית משפחה כבר. מבינות? האם מישהי מבינה אותי?

פאמקי

New member
מבינה...

ועדיין נראה שלא הצלחת להעביר את התמונה במלואה... מה ז"א מרגישה ויודעת? יכולה להסביר את ההרגשה הזו? היא אמרה לך? היא מפלרטטת? איך הרצון הזה, להיות משוחררת ממך בא לידי ביטוי? חושבת שהחשש הזה, הוא נושא חשוב שאת צריכה לפתוח איתה. לא נראה לי שזה קשור ל'עם כמה גברים היא הייתה'. מכירה נשים פלרטטניות, שזהו "טבעם", והן לעולם לא ימעלו באמון, או יממשו משהו מהדברים שמשייכים לפלרטוט. נשמע, שאת קשובה ומבינה, וזה ש"את לא רוצה", בהחלט לא מספיק. חשוב שתדברו ותביני, היכן עומדים הדברים. בהצלחה.

משבר ניוטון

העיניין הוא כזה - אני מכירה אותה לפני שהיינו זוג , זאת אומרים שהיינו חברות טובות. החברה שלי היא בנאדם מאוד פלרטטני תמיד אנחנו צוחקות שגם עם עץ ברחוב היא יכולה להתחיל
אני לא יודעת אם את מכירה את הסידרה ישנן בנות אבל היא בהחלט יכולה להזדהות עם שיין, למרות שהיא במערכת יחסים ארוכת שנים בתוכה היא בדיוק כזו. אנחנו מסתדרות לא רע בזוגיות שלנו, כמו בכל זוגיות יש ימים טובים וכאלה שטובים פחות. אבל אני יודעת ומרגישה שהיא כן צריכה את זה וקשה לי להסביר את זה. זה תמיד יסקרן אותה לנסות עם אישה אחרת. אני חושבת שזה הטבע שלנו. אז עכשיו אנחנו בגיל כזה שאפשר לחשוב על דברים כאלה ולעלות אותם לשיחה אבל לדעתי עוד שנתים שלוש זה יהיה מאוחר מידי כי בטוח נרצה להקים משפחה ואני לא רוצה שדוקא אז היא תקבל את "משבר ניוטון" ( עספור - ניוטון עזב את החברה שלו כי היתה בתולה ופחד שהיא תהיי סקרנית ותבגוד בו ) מבינה? יצא לנו פה ושם לשוחח על זה, אבל היא לא באמת תגיד לי אם יבוא לה על מישהי אחרת..למשל..כל התהליך הזה של "התחיל עם בחורה" "להשיג אותה" זה משהו שהיא פיספסה וזה מפחיד אותי שזה ייחסר לה בשלב מסוים. ואם כמה שהחברות שלנו והאהבה שלי ענקית ובאמת שאין אהבה כזו. זו אהבה של חתונה, זו אהבה שאני רואה בה משפחה בית וכלב קטן אם היא תסכים לי.. מה היית עושה במקומי ?

nuritpm

New member
נשמע קצת כמו חוסר אמון...

תמיד אפשר להסחף ולהשאב לתחושות של חוסר אמון. לא תמיד יש להן בסיס (לא יודעת במצבכן אם יש בסיס), זה רגש פנימי שלנו, זה אפילו עניין של בחירה. אם הקשר שלכן טוב, ויש פתיחות ותקשורת טובה, אז למה לחשוב כל הזמן על זה שאולי עוד כמה שנים זה יהייה אחרת? הרי ברור שיש סבירות שדברים ישתנו, קשרים לא תמיד מחזיקים מעמד לחיים שלמים, זה טבעי, אנחנו, כבני אדם, משתנים עם השנים, ולא תמיד זה מתאים לנו יותר, ואז בא הרצון להרגיש משהו אחר, חדש ומרגש. אבל, אי אפשר לבלות את ההווה שלנו בחשיבה וחששות על מה יקרה אם... בעתיד, ככה, תפספסי את ה"להרגיש את העכשיו", וחבל. ממליצה בחום לשמור על תקשורת טובה ופתיחות, היי לה ספר פתוח, תני לה מקום, תראי לה שהיא יכולה לספר לך הכל, וכך היא תרגיש בנוח לפתוח בפנייך את כל תשוקותיה, רצונותיה ומהווייה. בהצלחה נורית

למעלה