יש לי שאלה..... מותר לפרסם פה גם דיוות שהכנו?
L license2kill 007 New member 10/7/02 #2 בטח כל עוד זה לא בדולמייקר והנה ניצול. זאת דולי שכבר פירסמתי כאן, אבל שיפרתי אותה.
ב בובה מגניבה New member 10/7/02 #3 תלוי... בובה חדשה לכבוד מצעד הגאווה בובה חדשה!!!! אל תפחדו מהשיער הוא אמור להיות פאה... תגובות!!!!!!!
תלוי... בובה חדשה לכבוד מצעד הגאווה בובה חדשה!!!! אל תפחדו מהשיער הוא אמור להיות פאה... תגובות!!!!!!!
V vodkafinlandiarules New member 10/7/02 #4 טוב אז הנה לכם מה שהכנתי הנה הדיווה שהכנתי ולא בדולמייקר....
ב בובה מגניבה New member 10/7/02 #5 זה לא יפה !כנסי! לא הדולי אלא זה שאת שמת דולי ולא הגבת על מה שמעליך... על שלי
כ כרמל... New member 11/7/02 #10 כבר שנים שזה בדיוק מה שאת עושה, ואיזה מין תגובה זה לשאלה.. תלוי... תלוי במה? את יוכל גם להגיב יותר ואם לא, שזה גם בסדר לא להעיר לאחרים
כבר שנים שזה בדיוק מה שאת עושה, ואיזה מין תגובה זה לשאלה.. תלוי... תלוי במה? את יוכל גם להגיב יותר ואם לא, שזה גם בסדר לא להעיר לאחרים
ˆ ˆˆˆpupikitˆˆˆ New member 10/7/02 #6 תגובות!!!!!!! תביני, חומד, אם אני לא אוהבת את הבובה בעניין של טעם ולא בגלל הביצוע, עדיף שאני לא אגיב...לא?
תגובות!!!!!!! תביני, חומד, אם אני לא אוהבת את הבובה בעניין של טעם ולא בגלל הביצוע, עדיף שאני לא אגיב...לא?