יש לי שאלה

Moonwallker

New member
יש לי שאלה

למה eranmc הוא מנהל הפורום הוא לא מעריץ של מייקל ג´קסון והוא מעריץ של מריה קארי וגם מנהל הפורום שלה. אז למה הוא מנהל של הפורום הזה???

Moonwallker

New member
אבל יותר אתה מעריץ של מראיה קארי

גם אני די אוהב את מראיה קארי. אבל לא נראה לי השילוב שלך שאתה מעריץ גם של ג´קסון גם של מראיה קארי וגם של מדונה

eranmc

New member
מה אני אוכל לעשות?

לשנות את דעתך אני לא אשנה. אני מעריץ של מראיה ומייקל. אם זה נראה לך או לא. בכל אופן אני רואה שאתה כבר כתבת בפורום מדונה שהשתגעתי. אז לא. אני בריא מאוד. ואם יש לך בעיה שאני מנהל 2 פורמים פשוט תכתוב להנהלת הפורומים תגובה. בהצלחה. אה וכן אני גם מעריץ של מדונה. ואם אתה רוצה אני אתן לך רשימה גדולה של מוזיקאים שאני מעריץ. ובנוסף סתם לידע אישי שאני התחלתי להעריץ את מייקל, לא ידעתי אפילו מי זאת מראיה קארי.

Moonwallker

New member
דרך אגב

אני שמח שהמנהל הקודם הוחלף. אבל יש לי שאלה איך החלפתה אותו הוא בעצמו "התפטר" או שבדרך אחרת?

Art Of Madness

New member
למה לחצי עולם בפורום הזה כל החיים

יש בעיות עם המנהל? אז כל פעם היו תלונות נגד דניאל (ואין לי מושג למה...) וזו גם לא הפעם הראשונה שיש תלונות נגד ערן.. בגלל שהוא גם אוהב את מריה קארי, אה.. סליחה וגם את מדונה.. שיאהב איזה זמר שהוא רוצה, ודי עך התלונות כל הזמן.. תקבלו מה שיש

Butterflies

New member
לי אין בעיה עם שום דבר

דניאל מנהל טוב וגם ערן שמסתדר עם שני פורומים שניהם אחלה. לי אישית אין תלונות.

Moonwallker

New member
אני מצטער טעיתי

ארן מנהל טוב ואין לי בעיה עם זה שהוא אוהב את מראיה קארי גם אני מאוד אוהב אותה היא זמרת טובה. חבל שהוא רק לזמן מחליף את דניאל שיחליף אותו לקביעות הוא יכול לא להחזיר לא את התפקיד.

slish

New member
ערן.. אתה מנהל אחלה תמשיך ככה..

eranmc

New member
ארן זה לא עם א זה עם ה... הרן

ובבקשה אל תתלוננו על דניאל כשאני מנהל את הפורום. כשהוא יחזור תעשו זאת. כשהוא נמצא ולא כשהוא לא. זה לא יפה. ותודה לכל אלה שחושבים שאני מנהל בסדר וגם לאלה שחושבים שלא אני מקבל את הדעה

רונני2001

New member
לערן.....

מה המצב, רציתי לומר לך שאני לא מי-יודע-מה הרבה זמן בפורום הזה אבל ראיתי תגובות שלך לגבי מה שאמרו עליך כמנהל פורום, ואני חושב שענית בצורה הוגנת ויפה... טוב שלא מחקת את הודעותיהם... זה רק מראה שאתה בוגר... לדעתי אפשר להעריץ את מייקל, את מדונה (למרות שאני ממש לא), את מריה קארי ואפילו בו זמנית את אבי ביטר (איכס, גועל נפש! - לדעתי, לפחות) זה לא נוגד אחד את השני. כל אחד יכול לאהוב\לעשות מה שבא לו... נ.ב: יש לך הודעה.... מנהל האתר http://www.mj.up.co.il

eranmc

New member
חחח גדלתי על השירים של אבי ביטר

ולא רק זה יש לנו את כל הסרטים שלו, הנה חלק שהיו בחוץ

mayjen

New member
מראיה קארי פשוט טובה../images/Emo127.gif

והיא מאחת הזמרות שהייתי רוצה לראות עם מייקל בשיתוף פעולה גם סלין דיון ומייקל יכולים להיות שילוב טוב... בקיצור למראיה קארי יש קול מ-ד-ה-י-ם שישתלב טוב עם קולו ה-מ-ד-ה-י-ם של מייקל שאלה לערן: נכון שהשיר של מראיה- MY ALL פשוט מדהים?

eranmc

New member
../images/Emo13.gif

את אכן תראי בקרוב את מייקל מראיה וסלין בקליפ WAT MREO CAN I GIVE ובקשר ל MY ALL - תראי, אממ אני באמת חולה על מראיה באמת באמת, אבל מרוב שחרשתי על השיר הזה. אני שפוט שונא אותו

למעלה