יש לי שאלה

יש לי שאלה

מצטער שאני שם את הוויכוחים בצד..כי זה כבר חוזר על עצמו שוב ושוב..למה גאווה..משכב זכר וכ"ו אני אומר שאם יש אלוהים - הוא אוהב את כולם אחרת הוא היה יודע שחלקנו נולדנו הומואים והיה "הורג אותנו" ויש רצח בעולם הדפוק הזה וכ"כ הרבה דברים אחרים אז מה אתם נטפלים לאנשים שלא עשו לכם שום דבר ולא כפו על אף אחד שום דבר..ומילא אם זה היה בכפייה..אז אפשר להגיד משהו..ומציגים את הרבנים כצדיקים שהם גזענים מגעילים וחושבים שהם אלוהים. ואני שוב מעוצבן אז אני עוזב את הוויכוחים בצד ושואל.. יצאתי עם מישהו..ונדלקתי עליו..אנחנו הכרנו רק אתמול..ואני ממש רוצה להיות איתו בקשר..ואני קצת מפחד לעשות משהו פזיז..יש לכם עיצה? תודה..

עודד א

New member
ההמלצה שלי היא....

לקחת את הדברים לאט, או נכון יותר בקצב שמתאים לשניכם. בכל מצב אחר מישהו מכם ירגיש לא נוח עם העניין. תן לו זמן ללמוד ולהכיר אותך ובסופו של דבר (אם זה הכיוון שלו) הוא יפתח איתך קשר. מחכה לעדכון. בהצלחה !!!

assafcohen1

New member
sure

tell yourself, "nothing will happen if i tell him i like him". try to do something with your fear, try to overcome it. sometimes you need to fail once in order to succed the next time. good luck there. assaf

למעלה