יש לי שאלה..

liron162

New member
יש לי שאלה..

עברו 5 חודשים מאז שאבא שלי נפטר ..אמא שלי התחילה לחפש לה בן זוג חדש רשמתי אותה לאתר הכרויות והתחילה לדבר עם גברים שם וכרגע יש מישהו שמדי פעם מתקשר אליה והם מדברים בטלפון. אמרתי לה שלפי דעתי זה מוקדם מדי והיא אומרת שהיא לא רוצה לחכות שנה עד שהיא תמצא מישהו..והקטע הוא שאני צריכה לעזור לה לחפש כי היא לא מבינה כ"כ במחשב אז היא מבקשת ממני לשבת ביחד איתה במחשב ולהראות לה באתר הזה איזה גברים יש.. אני מתביישת לדבר על זה עם אנשים..אף אחד כמעט לא יודע..רק גיסה אחת של אמא שלי יודעת 2 חברות שלי ועוד איזה ידיד נראלי.. השאלה היא: איך הייתם מגיבים אם אמא/אבא שלכם היו מחפשים בן זוג/בת זוג חדש/ה אחרי 5 חודשים?? אני שואלת אתכם כי יש אנשים מסויימים שאני מתביישת לדבר איתם על זה..

eshkolit32

New member
כמה שזה נפוץ.....

כל האנשים שאני מכירה שאיבדו בעל/אישה (ואני מכירה לא מעט), כולל אבא שלי בזמנו, הלכו לחפש בן/בת זוג חדשים מעט מאד זמן לאחר האובדן. הדבר הזה נפוץ בצורה שאני לא יכולה לתאר.... ככל הנראה הסיבה היא הרצון החזק שלהם לשרוד, בשביל עצמם, בשביל הילדים שלהם. הם יודעים שלבד יהיה להם קשה בעולם, במיוחד לאחר הרגלים של זוגיות ארוכת שנים עם מי שנפטר. ככל הנראה יש במעשה הזה, בעיני לפחות, המון רצון להמשיך הלאה, ללכת קדימה, ולא לדעוך, ליפול, להכנס לדיכאון. חשוב שתדעי שמה שאימא שלך עושה הוא מאד נפוץ ומוכר ואני בטוחה שיהיו כאן עוד חבר'ה שיגידו שהם מכירים סיפורים כאלה..... אני מבינה שזה מביך עבורך לעזור לה בזה ואולי כדאי שתעשי לה הכרות מעמיקה עם המחשב ואחרי שיהיה לה מספיק ביטחון - תשאירי אותה להסתדר לבד...כך לא תצטרכי לקחת חלק כל כך פעיל בחיפוש שלה, שלדעתי צריך להיות אישי ופרטי שלה.... אני לא מכירה אף אחד שקיבל צעד מהיר כזה של אחד ההורים שלו בצורה אוהדת...לכולנו יש בעיה עם זה וזה מובן לגמרי. אבל עם הזמן מבינים שזה בסך הכל משהו שיכול לעזור להורה שלנו להמשיך הלאה, ושלא משנה מי יהיה בן/בת הזוג החדש/ה - הוא/היא לעולם לא יוכל להחליף את אימא/אבא שלנו.

למעלה